Bir þeyler yazayým diyorum, düþünüyorum, daha önce yazmýþýz, yazýlmýþ. Yazacak, yapacak bir þey yok, beklemekten baþka..veya satýp gidecez..
Bir þeyler yazayým diyorum, düþünüyorum, daha önce yazmýþýz, yazýlmýþ. Yazacak, yapacak bir þey yok, beklemekten baþka..veya satýp gidecez..
Birkaç tane kaldý bunun gibiler zaten, mevcut halleri ile varlýklarý borsanýn imajýna da zarar veriyor. Milletin bunun gibi rezillere bulaþmamasý için uyarýlar yapmak þart. Zamanýnda benim de bilgisizliðim yüzünden bu belaya bulaþtýðýmý aklýma getirince çektiðim rezilliklerin kimse tarafýndan çekilmesini þahsen istemem. Ýnsaný çok yýpratýyor. O yüzden artýk rüþtünü ispatlamýþ kurumsal þirketlerin hisselerinden baþkasýný deðil almak ekranýma bile koymuyorum. Bunun gibi pisliklere prim vermemek onlarýn oltalarýna gelmemek bu adilere verilecek en büyük cezalardan biri.
Bu sülüklerin temizlenmesi için spk ve ilgili kurumlar neyi bekliyor anlamak mümkün deðil. Önce güven! lazým bizim borsaya...Borsada DERÝNLÝK ÞART....
1-2 tane yabanci fon veya hedge fona bakar..490-500 den sattigi an toplasalar unalin felegi doner, safti kayar..bunlar 3 kurusluk adamlar aslinda..her baligin buyugu vardir unutmasin..yakinda sasirtacam onu..az bi beklesin
Sent from my iPhone using Tapatalk
51 maliyetli BÝM,5,30 maliyetli sodalarý satýp geldik buraya, gübreyi saymýyorum. 2,59 maliyetli 100 bin lot. 5 haziranda tavan yapmýþtý ve tavanda 18 bin vardý, o günden beri kan kusturuyor borsa giderken. Borsa düzeltme yapýnca bakalým ne yapacak?
Sanýrým bu da düzeltecek..
Bunu ciddi yazdýysan borsadan tez zamanda uzaklaþ arkadaþ, yabancýnýn böyle müptezel bir hissede gölgesi bile vurmaz. Kademe yok, temettü yok, derinlik yok,....kahpelik çok. Yabancý mý gelir böyle tahtaya hey Allahým ya. Haaa cýtý takasýnda gördüðün hisselere bakýp yazdýysan o hisseler patronun Ceyman adalarýnda ki off shore hesaplarýnda sakladýðý kendi hisseleri. Bilmiþ ol, ol ki burada yazýlýp çizilenleri hiç sanmýyorum ama belki anlarsýn.
Yakýnda þaþýrtacakmýþ mýþ, kusura bakma da sen kendin þaþýrmýþsýn
Burasý git gide komik olmaya baþladý. Hayýrlýsý bakalým
Son düzenleme : Serkalgo; 23-06-2020 saat: 18:51.
Yer Ýmleri