Serkan ve laleleri düþmüþ yine
Serkan ve laleleri düþmüþ yine
Oooo Neco hoþgeldin
Þöyle bir uðrayayým dedim.Deðiþen bir þey yok .tekrar Allah yardýmcýnýz olsun
Nasýl bi sosyopatlýktýr anlamýyorum
Bir þirkete para verip ortak oluyorsunuz sonra baþlýyorsunuz þirketi kötülemeye
Veya þöyle düþünün hangi þirket ürününü kötüleyen reklam reklam veriyor televizyona
Tam bi düzenbazlýk aymazlýk
Yazýktýr günahtýr insanlarý burda yýldýrýp malýný sattýrmaya çalýþmak veya almak isteyenlere engel olmak
Yok beðenmiyormusun hisseyi ve patronunu satarsýn ADAM gibi çýkarsýn buralara da yazmazsýn Yok bende Stokholm send var diyosanda gerçekleri yazarsýn
Buralarda dolandýrýcýlýk peþinde koþmaya gerek yok
Ama önce insan olmak ve Allahtan korkmak lazým
allahdan korkmasý gereken
burada bu hissede yaþanýlan ve yaþatýlaný bilmeden atýp tutmaktýr.
burada allahdan korkmasý gereken patron ve onun yandaþlarýdýr
burada allahdan korkmasý gereken bugün alýp çýksýnda satayým diye allayýp pullayandýr
burada allahdan korkmasý gereken uzun vadeli yatýrýmcýnýn çilesini görüpde görmezden gelendir.
burada allahdan korkmasý gereken tüm bunlarý bilipde düzenbazlýk ve aymazlýkla akýl vermeye çalýþanlardýr.
tabi bence.
11.yýlým.... Allahtan korkun! (Burada yeni üye deðilim!)
Ya adam gelmiþ kendi yaptýklarýný anlatýyor dolandýrýcýnýn Babasý senin patronun..Bak dün ne vardý da geri bastý herþey uygun zaten endeksin gerisinde kalmýþsýn ne geri basýyorsun..Bak sertola nasýl bir üslupla cevap vermiþler...Tekrar anlatýyorum bir salaða anlatýr gibi ben aldým bedelsiz için aldým bekliyorum ben satmamýþken kime ne sattýrmasý bak bir geri zekalýya anlatýr gibi anlattým anlamadýysan senin sorunun..Tabi ki eleþtirilecek benim hakkýmý bana vermeyene çalana ne diyim iyi yaptýn mi diyeyim
Yer Ýmleri