Günlükte 20/50 takip te patroncuðum.
Bak kesti kesecek.
Olmaz ama aþþaðýya vermeyince en geç Cuma kesiþme olacak.
YTD.
Günlükte 20/50 takip te patroncuðum.
Bak kesti kesecek.
Olmaz ama aþþaðýya vermeyince en geç Cuma kesiþme olacak.
YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Bedelsiz kararý öncesi zaten,bedelsiz vereceðini bilenler hisseyi ciddi þekilde yukarý çekmiþler,borsagündeme göre prim %10 olmuþ ,öylemi[emoji28]
Þuan ciddi bedelsiz potansiyeline sahip olupda ucuz olan ender hisselerden,
Tahta sahibi istesin gidebilceði yerin hesabýný kimse yapamaz,
Emsal þirketlerden,olmuksa ve tire ile kýyaslayýnca ayný piyasa deðerlerinde iþlem görürken,
Kartonun bedelsiz potansiyelini masaya koyunca tþre ve olmuksaya göre ciddi ayrýþmasý gerekirdi.
iPad cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn kubilay teknikte ciddi olumluluk olduðunu söylüyorsunzu,yanlýþmý yorumluyorum,patrona göstere göstere,göndere göndere,laf soka soka benmi yanýlýyorum,
Kýsa,orta uzun da teknik neder?
iPad cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kent 917,10 tavan[emoji16][emoji16] piyasa deðeri 26.5 milyar TL... sabancý holding piyasa deðeri 14.5 milyar TL... 2 sahol 1 kent yapýyor[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Böylesine de fiyatlama oluyor bizde. Kartn piyasa deðeri 1.3 milyar TL....
Karton un, kent in piyasa deðerine ulaþmasý için 11.500 TL den iþlem görmeli þuan[emoji23][emoji23]
Karton dar banta cok sýkýþtý (432-477) ki 30d SMAV 454.5..butun hareketli ortalamalar yakinsadi..bir yöne sert hareket gelecek..bilanço oncesi bunun yukari olacagini dusunuyorum..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
az önce blommbergte alican durmaz çýktý sektörü deðerlndirdi hepsi aç bunlarýn bir defa da þükredin bu ne lan!pandemide malý hamuduyla götürdünüz þimdi de maliyetler arttý kar marjý düþtü depolar dolu diyor!!!Ulan bu dünyada bir müteahhite acýmayacaksýn bir de kazandýkça aðlayan kesime!!!Beter olun
2 ay önce de pembe tablo çizen bu deðil miydi sektör söyle sektör böyle diye!
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri