Şirkete yeni üye arkadaşlarımız bizi az az alıyordur heral...
Şirkete yeni üye arkadaşlarımız bizi az az alıyordur heral...
Kendime soruyorum ne günah işledim de bütün bedelsizlerin tavan tavan yaptığı yerde adam utanmasa eksi yapacak bu uyuzun hissesini aldım
Aslinda burda yanilsama digerlerine (bdszciler) bakinca oluyor..salt karton getirisine bakilsa bu kadar tepki olmaz..hatta su duygu agir basiyor kanimca burada..kent son bir ay %300 gitti biz %60..%240 zarardayim..yandik bittik kül olduk..sanki aradaki farki cash out olarak tahsil ediyorlar[emoji16][emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yıllardır aynı yazılar..Daha toplayamadı-baskı var iyi şeyler yakındır-burada olumsuz yorumlar yapılıyorsa doğru yerdeyim vs..ky nin kendini avutma yolları
Sevgili dostum Almanya’da asgari saat ücreti 12 Euro oluyor istersen hiç Almanya örneğini verme adamlar panzeri de 700 milyar Euro dağıttılar kredi değil ha yanlış anlama hibe.O yüzden sen o Almanyalılara söyle para mara sıkıntımız var demesinler
Orasi oyle ..ben sadece finansal varlik getirilerinden bahsediyorum..hedge fonlar da oyle mesela..birakin ayligi yilda %60 getirsen dolar bazinda diyelim..cok ciddi bonus alirsin..onlar da absolut getiriyi baz alirlar mesela yillik %15 dolar bazinda gibi..bu iste mutlak mutluluk yoktur tabi mutluluk insanin icindedir..cok takilmayin bence bugunleri arariz sonra
Sent from my iPhone using Tapatalk
Herşeyin başı sağlık gerisi boş yalan dünya kime ne kalıyor ki..inan kapıt öyle toplu ki adam istede önümüzdeki süreçte kentİ bile ikiye katlar
Yer İmleri