Þirkete yeni üye arkadaþlarýmýz bizi az az alýyordur heral...
Þirkete yeni üye arkadaþlarýmýz bizi az az alýyordur heral...
Kendime soruyorum ne günah iþledim de bütün bedelsizlerin tavan tavan yaptýðý yerde adam utanmasa eksi yapacak bu uyuzun hissesini aldým
Aslinda burda yanilsama digerlerine (bdszciler) bakinca oluyor..salt karton getirisine bakilsa bu kadar tepki olmaz..hatta su duygu agir basiyor kanimca burada..kent son bir ay %300 gitti biz %60..%240 zarardayim..yandik bittik kül olduk..sanki aradaki farki cash out olarak tahsil ediyorlar[emoji16][emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yýllardýr ayný yazýlar..Daha toplayamadý-baský var iyi þeyler yakýndýr-burada olumsuz yorumlar yapýlýyorsa doðru yerdeyim vs..ky nin kendini avutma yollarý
Sevgili dostum Almanya’da asgari saat ücreti 12 Euro oluyor istersen hiç Almanya örneðini verme adamlar panzeri de 700 milyar Euro daðýttýlar kredi deðil ha yanlýþ anlama hibe.O yüzden sen o Almanyalýlara söyle para mara sýkýntýmýz var demesinler
Orasi oyle ..ben sadece finansal varlik getirilerinden bahsediyorum..hedge fonlar da oyle mesela..birakin ayligi yilda %60 getirsen dolar bazinda diyelim..cok ciddi bonus alirsin..onlar da absolut getiriyi baz alirlar mesela yillik %15 dolar bazinda gibi..bu iste mutlak mutluluk yoktur tabi mutluluk insanin icindedir..cok takilmayin bence bugunleri arariz sonra
Sent from my iPhone using Tapatalk
Herþeyin baþý saðlýk gerisi boþ yalan dünya kime ne kalýyor ki..inan kapýt öyle toplu ki adam istede önümüzdeki süreçte kentÝ bile ikiye katlar
Yer Ýmleri