Twiterda yazýlanlardan bir kesit yine bazýlarý doðruysa kaðýt alabilirmiyiz yarýn diyor emir göndermek isteyenler var kafalar karýþýk kimi satmak için kimide yarýn daha fazla almak için bekliyor ilginç
Twiterda yazýlanlardan bir kesit yine bazýlarý doðruysa kaðýt alabilirmiyiz yarýn diyor emir göndermek isteyenler var kafalar karýþýk kimi satmak için kimide yarýn daha fazla almak için bekliyor ilginç
bence de pek bi sorun yok. yola devam diyorum ama hayýrlýsý bakalým
Borsada bilgisiz bir yatýrýmcýyým.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulaðým delik deðildir. Kimse benim yazdýklarýmdan etkilenip iþlem yapmasýn.(eski nickim : hallederiz )
Çok haklýsýnýz katýlýyorum
Venus Z20 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eþleþmeleri göremeyeceðiz onu anladým. Peki gðm içi bekleyen lot sayýlarý...?
Arkadaþlar hem kuþlu sitede hem de burada algýya oynayanlar var...ben ise tedbir haberini elimden geldiðince yazdým...yönlendirme olmamasý için daha fazla yazamýyorum...ama o kadar büyütecek bir olay deðil...
YAZDIKLARIM SPK KURALLARI GEREÐÝNCE AL-SAT-TUT ÖNERÝSÝ TAÞIMAMAKTADIR...
Küçük yatýrýmcý kredili iþlem yapýyor mu?
Küçük yatirimci emir eslestirmesine göre iþlem yapýyor mu?
Küçük yatýrýmcý al sat yapýyor mu?
Mesele bu sorularýn cevabý....
YAZDIKLARIM SPK KURALLARI GEREÐÝNCE AL-SAT-TUT ÖNERÝSÝ TAÞIMAMAKTADIR...
Brüt takasta olan hisse senetleri internet üzerinden alým/satým emir giriþine kapatýlýr. Þahsen veya telefon aracýlýðýyla emir giriþi yapýlabilir.
Brüt takasa alýnan hisse sentelerinde ayný gün (günlük) alým satým iþlemi yapýlamaz.
Brüt takas kapsamýnda bulunan hisseleri satýn alýrken toplam bedel ancak nakit olarak ödenebilir, kredili satýn alma iþlemi yapýlamaz.
Yazdýðým yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Yer Ýmleri