#KARTN 33.555 hacim yaptý ve tavana kadar satýþ kademelerinde 3.162 lot var
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
#KARTN 33.555 hacim yaptý ve tavana kadar satýþ kademelerinde 3.162 lot var
Tavana kadar 4 bin lot var .. toplamak için yeterli bulmadý sanrým sevgili tahtacý..
Þirketin özsermaye 550 milyon civarý ama Þirketin borsa da piyasa deðeri 7 milyarý gecmiþ.
Þirket özsermayesi ve yýllýk düzenli karlýlýðý piyasa fiyatý ile karþýlaþtýrýnca manzara ilginç! Hani Her yýl düzenli 700 milyon civarýnda kar etse, bu fiyatlanmalarda bir mantýk bulunur!
Tabi yurdum borsasýnda hisse daha da primlenmez demek deðil, çok daha da düþebilir de çýkabilir de, yurdum borsasýnda baþ rol oyuncunun hisse pozisyonuna baðlý hersey.
Son düzenleme : 1prometheus; 17-11-2020 saat: 14:56.
Dostum orasi soylenmez ama konya daki agirligim kadar yoktu. Oradan takip ediyorsan eger sana tuyo vereyim. Zamaninda konya da trade ettigim lot miktarinin yarisi civarinda lotum vardi Kartn da. Esas agirligim Konya da olmak uzere kartn u cikinca geriye thy sise avisa ve vakif kaliyor. Sattigim kisimla 30 hissesi muhtemelen thy yada dolar dusunuyorum. Haftaya bakarim artik duruma gore poz aliriz.
Kalan arkadaslara bol kazanc dilerima. bugunku hareketler bilincli ceza gelsin diye zorlama hareketleri ve benzerini Konya da yasadik iki hafta evvel. Insallah yanilirim.
Haklisin yalniz tek fiyatin geldigi bir kac gun boyunca ky satis baskisina neden oluyor. Gereksiz yere giden hissenin ayagina celme takiliyor. Konya sonrasinda toparladi muhtemelen Kartn da toparlar ceza gelmesi durumunda. Takip etme bakimindan rahatligi tartisilmaz.
Yer Ýmleri