endekse ýyý verýyorlar buda nasýbýný alýyor halýyle yuzde 5 lere kadar ýndý
endekse ýyý verýyorlar buda nasýbýný alýyor halýyle yuzde 5 lere kadar ýndý
Güzel bir gün oldu ... MAÞALLAH.. Bir pasta bulayým atayým amarikalý dostlardan)
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sözümüzü tutalým) MAÞALLAH
SM-G930F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Arkadaþým eline hisse geçiyor. Her sene temettü veren bir þirketin hissesinden ekstra 25 adet daha alýyorsun. Ne demek eline bir þey geçmiyor. Bu þirket kendi imkanlarýyla kendi içinden parayla bölünüyor, büyüyor ve sana ekstra kaðýt veriyor. Diyor ki ben büyüyorum. Sen 10 adet aldýn bölündükten sonra oldu sana 250 adet hisse. Bu þirket yine büyüyecek belki fabrika açacak iþleri büyütecek ne malum yine 250 lere 400 lere çýkmayacaðý. Al sana para. Bu adam sana hisse vererek benim þirketime ve karlarýma ortak ol beraber büyüyelim diyor. Ben de diyorum ki baþým gözüm üstüne kral.
HTC U11 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisseyi buradan almak bence çok riskli spek yedire yedire çýkacak galiba hisse onda, para bizde bakalým sabýr olayýný kim kazanacak haaa fabrika taþýnýr arsasý olayý gödeme gelir ozaman iþ degiþir ben o arsayý biliyorum kocaelinde sahilde oraya ne 10 katlý binalar ve aveme dikilir
hepsi tavan olurken bu olamamýþ. sabahki tavandan sonra iþ yatýrým bozmuþ galiba tahtayý biraz. illa ki cep to cep çok oluyodur amaa
bakalým iþ yatýrým satýþlarýnýn devamý gelip düzeltme yapacak mý ; yoksa satan varsa alan da var mantýðýyla yukarý devam mý,hazýr bedelsiz rüzgarý varken. yarýn ola hayrola
Borsada bilgisiz bir yatýrýmcýyým.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulaðým delik deðildir. Kimse benim yazdýklarýmdan etkilenip iþlem yapmasýn.(eski nickim : hallederiz )
Yer Ýmleri