Ortak satýþý normal tüm bedelsizlerin çoðunda patron satýyor. Sýkýntý yok bence. Sýkýntý olsaydý zaten yaparlardý daha fazla düþürmek için ben 2,700 takip ediyorum , hisse bölünsün bir müddet sonra ederi olan 700,00 bandýnda olacaðýný düþünmekteyim
Ortak satýþý normal tüm bedelsizlerin çoðunda patron satýyor. Sýkýntý yok bence. Sýkýntý olsaydý zaten yaparlardý daha fazla düþürmek için ben 2,700 takip ediyorum , hisse bölünsün bir müddet sonra ederi olan 700,00 bandýnda olacaðýný düþünmekteyim
En fazla 2,400 gösterirler daha aþaðýsý çok ucuz gelir neden bedelsiz bölünme 25,43 olunca bu rakamlar ucuz her ne kadar pahalý gözüksede ama patrona kalmýþ bir þey, iki seçenek var ya götürüp bölecek yada bu civarlardan bölüp sonra götürecek yani kýsacasý þu sabredip bekleyen köþeyi döner
Buradan götürmek daha kolay olmaz mý?
Hep pahalý diye atlayan olmaz dökme islemi kolay olur,
10 yýldýr beklenen sermeye arttýrýmý ..
bugüne kadar toplanmýþ olmalý ki bedelsizi açýkladýlar....
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cuma günü patron satmadý herhalde kap gelmedi. Yada p.tesi gönderirlerse yuh artýk derim
Arkadaþlar , Pak Gýda :24 Kasým’da 2 830,80-2 960,80 fiyat aralýðý 4500 lot; 26 Kasým’da 2.800,00- 2.919,50 fiyat aralýðýndan 2.200 adet ; 27 Kasým’da 2.750,00- 2.950,00 fiyat aralýðýndan 2.335 adet hisse sattýðýný borsaya bildirmiþti.Þimdi sorum þu:Pak gýda tüm bu lotlarý neden 2 830,80- 2 960,80 TL aralýðýnda satmadý da düþürerek sattý.Bir bilgisi olan var mý?Benim ki merak...
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Þahsi düþüncem...
Tamamen karþýlýklý al sat yaptýðý kiþi veya kiþilere devrettiðini ve bu durmda 3 aþýðý 5 yukarý fiyatýn oynamasýnýn normal olacaðýný düþünüyorm.. kalkýp satacaðý 9 bin adeti tek kademeye yazsa alacak kiþiler de gelip oradan alsa bu iþlem spk nýn gözüne takilabilirdi, þuan bütün gözler karton da....
Biraz hayel ürünü de olmuþ olabilir...))
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri