bedelsiz gelmesi suprýz gýbý yazý yazmýssýnýz yaný zaten bu hafta en gec haftaya onay gelcektý zaten yarýn tavan olur olmaz ama sanký yený bedelsýz haberý almýsýz gibi yazmanýz ilginç bence gun sonu yazý iþini býrakmak zorunda kalcaksýnýz gibi hissediyorum umarým býrakmassýnýz da karton mutlu eder yarýn gorursunuz
Bende bir ay once 8.5 sene tasidigim kervn sattim.Zarar anca cikabildim, karton 3 lotum var.Bugun haber gelmezde sabah salar o zaman 3 lot daha alirim dedim olmadi nasip
SPK nýn bedelsizi onaylamasý belirsizliði ortadan kaldýrýyor...bu zamana kadarki bedelsizlerde bazý hisseler bolunene kadar 3-4 tavan yaparken bazýlarý bölünmeyi yatayda yaptý..dolayýsýyla beklenti gerçekleþti bir þey olmaz diyenle tavan tavan gider diyen arkadaþlar ancak isteklerini dile getirmiþ olur...her hissenin karakteri farklý olduðu için SPK onayýnýn nasýl yansýyacaðý yarýn belli olur..dolayýsýyla içimizden geçenleri yazarak kimsenin aklýný bulandirmaya hakkýmýz yok diye düþünüyorum...
YAZDIKLARIM SPK KURALLARI GEREÐÝNCE AL-SAT-TUT ÖNERÝSÝ TAÞIMAMAKTADIR...
SPK sermaye artýrýmýnýn olumlu olduðuna dair kararýný verdi. Þimdi yönetim bölünme tarihini belirleyecek. Bu elmas hissede mazideki 8 10 15 senedin kýymet- i Harbiye’si yok artýk, asýl bundan sonra kaç yýl elimizde tutabileceðiz ve þu anda beklentiyi açýklamayarak nazlanan ama kýsa zamanda ardýndan koþacaðýna inandýðýmýz Konya çimentonun varyetelerine odaklanacaðýz ytd
Þunu da ilave etmek isterim SPK her sermaye arttýrýmýna onay vermiyor... geçmiþe bakarsanýz bazý þirketlerin bedelsizlerine ,en yakýn zamanda da TKURU nün bedellisine onay vermedi...bu acidan bakarsak onayýn geleceði garantiydi demek ancak laftýr...
Tkurunun bedelli onaylanmayacagi netti baþýndan beri soygun var orda bedelsiz onaylanmayan bý tane örnek varmý Allah aþkýna keþke tavan tavan gitse kagidimiz 500 den geldik sonuçta bedelsiz furyasiyla burda bir kaç kiþi fena gazliyor 5000_10000 diye yarýn bir gün rtalb gibi düþünce neden düþtü diyor küçük yatirimci herkez kendi kararýný versin ucuyoruz çok ucuz algýsý yanlýþ maliyet aþaðýda olan bekleyebilir ama yeni gelene bu gaz fazla anlatabildim mi.
Gayet iyi anlattýn sayýn wracker... teþekkür ediyorum... umarým ben de kendimi anlatabilmisimdir. Geçmiþte SPK bir þirketin bedelsizini reddetti bu þirketin adýný burada yazmayacaðým...zira taþýyan arkadaþlar yanlýþ algýlayabilir...ben diyorum ki biz ne dersek diyelim son sözü PÝYASA söyleyecek...çýkar demek ne derece yanlýþsa düþer demek de o derece yanlýþ kardeþim benim...
Yer Ýmleri