Originally Posted by
KARSEL
borsa da ilk hissemi 1989 yýlýnda aldým yýllardýr ilk defa böyle bir hareket görüyorum. 10 gün taban olan hisse gördüm ama ayný seans da böyle iþleme ilk defa þahit oluyorum( BIST 100 de)
Bu þu demek geçen cuma da aynýsýný yaptýlar. Zirve fiyatlarda hacim patlamasý varsa ve taban bozup tekrar taban yapýyorlarsa genel kaný birileri mal boþaltýyordur diye düþünülür. Herzaman böyle olur mu yuzde yuz hýcbýrþey kesin deðildir borsada.. Geçen söyledik mutlaka stopunuz olsun diye. Stop candýr can kurtarýr. Telafýsý zor olan zararlardan kurtarýr. Ama halen daha ben bu fýyatlardan kartn alýp para kazanacaðým diyen bir kitle var. Borsada kartn un hareketini yapmaya namzet ve kartn dan feyz alan bir sürü senet var onlarý kovala ama yok illa yuzde býr ihtimalin olduðu yerde gezeceðim diyor býzým ky..
Mesela otokar beþ tane on tane karton yapar. Teknoloji üretiyor adamlar kartn üretmiyor ama halen daha býr kartn olamýyor.
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri