Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Temel analizci bir arkadaþ
Kartonsan üç aylýk ne kadar kâr açýklarsa
Þu anki gördüðü fitatý hak eder
Hesaplayabilirlermi acaba.
Merak ediyorum.bu fiyatýn temel ol larak
Bilanço ederi nedir
Sayýn turkuaz ben hiç anlamam ama bu iþlerden anlayan bir arkadaþ ile görüþmemizde fiyat o zaman 431 idi o bana bu karda edeceði fiyat 147 diye hesaplamýþtý..dediðim gibi ben hiç anlamam yani o zaman þimdiki karýn 3 katý oluyor...
Hiç birþey bilmiyorsanýz bakkal hesabýný kullanýn😊sermayesi kadar kar getirirse 10 lira derler eskiler vurun þimdi en son karý sermayeye 😂 tabi benim hesap 12 aylýkta
Sn. Ric, profesörlüðünüz hangi branþta?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Kartondan bilançolarýný net tahmin edebilmek çok zordur. Girdisi hurda kaðýt olduðu için net kara etkisi büyüktür bu fiyatlarýn. Þuan tüm ambalaj üreticilerin hurda kaðýt fiyatlarýndaki artýþ nedeniyle ürünlerine zam yapýyorlar. Karton fiyatlarýndaki artýþa göre bu yýl geçen yýl ile birebir ayný miktarý satsa bile cirosunun %25 artmasý olasýdýr.
Öte yandan kurdan dolayý bu yýl ekstra 10 milyon tl kur karý yazabilir.
Karton fk olarak 15 lerde þuara. Fk nýn borsa ortalamasýnýn üzerinde olmasýnýn nedeni kartonsanýn dolaþýmdaki hisse sayýsýnýn az olmasýdýr. Bu düþüklük yukarý yönde de aþaðý yöndede sert hareketlere neden olabilmektedir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Yer Ýmleri