Bende deri yüzmeye adayým.
Pirim hitlar
Bilerek yanlýþ yazýyorum.
Bizim burada þirketleri abd li otoriteye verecen bak bakalým ne oluyo.
460 üzerinde gene kalamadý.
Bende deri yüzmeye adayým.
Pirim hitlar
Bilerek yanlýþ yazýyorum.
Bizim burada þirketleri abd li otoriteye verecen bak bakalým ne oluyo.
460 üzerinde gene kalamadý.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Burada maalesef öyle insanlar varki insan yorum yapmaya korkuyor hemen senin yüzünden sattým veya aldým bak sonuç ne oldu diyecek insanlar..Ben kendi adýma yeni stratejiye geçtikten sonra çok rahatým.Bugünde 3 liralýk marj ile düþüþte bile kazandým demek bu dilden anlýyor..Vereceði vermez ya verirse diye beklettiðim mallara dokunmadan yapýyorum..Yalnýz bugün bu Libya olayýnda endekse birden bastýklarýnda hemen aþaðýya doðru hamle yaptý dikkatli olmak bilmiyorsak kesinlikle al sat yapmamak lazým..Bir arkadaþ yazmýþ bu hacimle kimi kandýryorsun diye yalnýz dostum bu kaðýdýn iþlem hacmi aslýnda bu yani bu kadar son zamanlarda bedelsiz döneme rast geldiðin için 20 30 milyonlarý gördün normalde ben haftalarca günlük 3 5 milyon olduðunu biliyorum
Bu hisse de yýllardýr(5 yýl) yaptýðým ve sonucunda kazandýðým tek yöntem düþünce al çýkýnca sat. Ben böyle yapýyorum, bunu 2 yýl hamallýk yaparak tecrübe ettim, daha doðrusu patron tecrübe ettirdi. Adam çok çakal, yýllýk faiz 8 iken dahi bu 1 yýllýk taþýma maliyeti olan bu faizin kazancýný elde ettirmedi bana. Haaa dedim demek ki bu çakalýn yaptýðýný yapmayan , onun yolundan yürümeyen bu hissenin kerizi sayýlýyor o halde hodri meydan. O gün bugündür veriyorum kýrbacý çakal patrona.
Bu hissede en büyük tuzak þirketin temeli, temeline bakýnca þirket çok iyi ve bu insaný cezbediyor, iþte bu çekim alanýna girildiði an zokayý yemiþ oluyoruz ve hisseyi kolay kolay býrakamýyoruz. Patronun kullandýðý en büyük tuzak bu, þirketi hep çekici ve ucuz tutuyor, bu sayede av bulmakta hiç zorlanmýyor, alýþlarýný resmi olarak açýklarken satýþlarýný yabancý yan hesaplardan yapýyor. Mesela son aldýðý Deniz yat üzerinden cýtý'ye gönderdiði mallarýn çoðunu sattý bile, bunun kaçýnýz farkýndasýnýz? Cýtýnýn son 1 aylýk takas deðiþimlerine bakanlar gördü bunu. Önce yükseltti, sonra yatayda ürkütmeden eritti aldýklarýný. Tam bir avcý.
Saol kardeþ. Bi kerizliðimiz kalmýþtý oda tamam [emoji1][emoji1] Canýn saðolsun. 1/3 hala burdayým. 10 yýl. Yakýnda marþa baþlýycam[emoji854][emoji854][emoji854]SM-M307FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Ben saðýyorum size gerek yok
Bu kadar ineðe bir saðýmcý yeter der emenuke
senin yapamadýðýný kaplm yapýyor kartn!Çin'e gidecek olan süt ürünlerinin kartonunda payýn olacak kimseye de yutturamazsýn yarýmaða![]()
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Bugünde kaplamin viking dün tavan yaptı bugünde artıdalar karton hala düşüyor. Tşk patron
Yer Ýmleri