Þaþmamak,hayret etmemek mümümkün mü? Bu nasýl sabýr?
Adam sürekli alýþ satýþ arasýnda büyük makas açarak býkmadan ortada top çeviriyor.Býkmýyor.Oysa ne alan var ne satan.
Kýsacasý bu herif tam bir Goodhosch !
Þaþmamak,hayret etmemek mümümkün mü? Bu nasýl sabýr?
Adam sürekli alýþ satýþ arasýnda büyük makas açarak býkmadan ortada top çeviriyor.Býkmýyor.Oysa ne alan var ne satan.
Kýsacasý bu herif tam bir Goodhosch !
Bilançonun kasýtlý olarak geciktirilmesini iyiye iþaret olarak algýlýyorum. Sanýrým iyi bir bilanço göreceðiz. Baskýyý yüksek tutuyorlar hissede. Adamlarý mübarek Ramazan ayý bile maneviyata dair dizginlemediyse vay bu milletin haline.
Sizi sitemkar gördüm. Yahudiler bile bu ünal ýn eline su dökemez...Çiti konusunda size katýlýyorum. Bu kaðýtta yabancý mabancý olamaz. Ünal ýn gayri resmi iþlerinden baþka bir þey deðil. Tatlý tatlý söðüþlemeye devam... Nasýl olsa haberleri biliyorlar, ona göre trade... SM-M307FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oyuncakçý bu sene hisse aldý veya sattý mý?
Bildiðim tek þey, hiçbir þey bilmediðimdir...
Namýk Kemal
Sayýn Serkalgo bilanço iyi gelecek o yüzden baskýlýyorlar görüþünüze katýlmýyorum zira bu baský 5 yýldýr var..Ha bilanço nasýl gelir bilemem çok iyi de gelebilir katakule yapýp da vasat da getirebilirler...Adam bugün kademeleri öyle bir yapýyor ki bugün hiç al sat yapamadým..Bunlar inançlý olsa býrak Ramazan’ý neyse yine kýzmayayým..
Sayýn Lalezar aslýnda bir þeye dikkat çekeceðim ama çok belaltý olur diye detay vererek bunu yapmayacaðým. Patronun (Damat'ýn) önce ki sene babasý vefat etti. Tesadüf Hürriyet gazetesinde vefat ilaný vermiþler gördüm, biraz aile bireylerine bakayým kimlermiþ derken çocuklarýna verdiði isimleri görünce epey bir þok geçirmiþtim. Burada herkes Ünal bey'e sallýyor ancak o dýþ kapýnýn mandalý, tencere yuvarlanmýþ kapaðýný bulmuþ, balýk baþtan kokar. Anlayan anladý diyelim ve burada keselim bence. Vesselam bu hissede uzun vadeci olan ya da olmak zorunda býrakýlan herkesin Allah yardýmcýsý olsun. Çok zalim çok gaddar adamlarýn ellerine düþmüþler.
borsa Ýstanbul'un en lanet kaðýdý adayýsýn emin ol
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri