Kardeþim hakikaten 2015den beri zor bir durum.Biliyorum bir þey olmayacak ama finansal bilgiler bölümüne mail attým.aslinda herkes atsa en azýndan baský hissederler.tabiki yasal hakký Var.ama ben yinede þeffaflýða ve kurumsalliga davet eden mail attým.inanin kardayým. Derdim bu insanlarý iletiþim caðýnda sýkýþtýrmak gerek.bakin orda zengin olanda maðdur olanda çok ama güler ve rtalb de yatýrýmcýlar bir araya gelip neler yaptýrdýlar.tabi olan oldu ama bakin en azýndan 2 gündür tavan .ve belki satmak ýsteyene fýrsat oldu.Bu insanlarý mail yaðmuruna tutacaksýn illaki etkisi olur.yoksa burdan yazmakla hiç bir þey düzelmez kendi kendimizi eskitiriz
Devre kesicinin tam 30 dakika kala getirilmesi ve bilerek günü kapatmasý, yarýnki tavan rakamýnýn grafikteki yeri hep planlý..
Allah cezasýný versin kar solo bilançodan bile daha düþük geldi, ulan þerro adam sen nasýl bir pisliksin be.
20 milyon kar gelmiþ, nasýl çalmýþssa artýk yazýklar olsun.
Evet bilanço geldi.bunlarin yatacak yeri var mý ki
Kötüyü fiyatladik mi desek bilemedim
Bilanço öncesi operasyonu çekip son mallarý da milletin eline verdikleri belli oldu, malý daðýtýp akþamýna rezil bilançoyu açýkladýlar. Bu adamlarý toprak kabul etmez arkadaþlar.
Þirket yönetimi dürüst ise o karý temettü olarak daðýtmasýna hiç gerek yok.Temettü fiyattan düþüyor zaten. Üstüne de devlet için stopaj kesintisi yapýlýyor mecburi..
Bunun yerine elde edilen kar bünyede tutulup özsermaye güçlendirilebilir yeni yatýrýmlar için deðerlendirilebilir veyahut mevcut borçluluk oranýný azaltmak için dýþ kaynak yerine kullanýlabilir.
Yer Ýmleri