Kademelerde 3-5 lot, bazý kademeler boþ. 40-50 lot alýp 7-8 kademe kaldýrýyor, atlayanlara veriyor. Tamamen can sýkýntýsý iþlemleri, tabi hisse sahiplerinin de canýný sýkýyor.
Kademelerde 3-5 lot, bazý kademeler boþ. 40-50 lot alýp 7-8 kademe kaldýrýyor, atlayanlara veriyor. Tamamen can sýkýntýsý iþlemleri, tabi hisse sahiplerinin de canýný sýkýyor.
Hisse gitmeyince yatýrýmcýyým diye kol gezenlerde eskilere sarmaya baþlamýþ, durun beyler dün bir bugün iki ne bu atar. Sardýðýnýz adamlar yýllardýr bu hisse de. Siz üç günde böyle önünüze gelene hohohooo yapacaksanýz Ünal reyiz paranýzýn yanýnda aklýnýzý da alýr. Yatýrýmcýyýz diye geldiler, hisseyi þirketi patronu tanýmadan önlerine çýkana ilk günlerde yatýrýmcýlýk raconu kestiler, Ünal reyiz racon nasýl kesilir, yatýrýmcý nasýl olunurun dersini hemen vermeye baþladý arkadaþlara. Vay yavrum vay bir de milleti patron adamý yapmalar falan....Durun daha bunlar cicim aylarýnýz, hele bi yýllanýn sonra konuþacaðýz sizle![]()
Kubilayhan xkagt kartn grafiðin üstüne atabildiniz mi .. Korelasyon doðru ve yüksek sadece zamanlama önemli..
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen bende 500 lerde kesiþme olmasýný görüyorum daha öncede bu ayrýþmalar uzun sürmemiþ kaðýt endeksi düþmezse tabii..
Bu arada ben saatlik bakýyorum, daha yakýn korelasyon takibi oluyor..
Teþekkürler resim atmayý pek beceremiyorum eline saðlýk.. Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O uzun vade ben son aylarý baz alýyorum ki güncel olsun..
Ama Ýnþallah tekrar öncü oluruz belki yeni gündem plastiðe yasaklar ile eski günlere döneriz benim hayalim bu zaten.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri