Niye küfür etmiyelimmiþ yani.
Hissenin ederi buralarmý?
Ha iþte tamda bu nedenden dolayý tahtada o itneliði yapanlara kayýþ yapýyoruz.
YTD.
Niye küfür etmiyelimmiþ yani.
Hissenin ederi buralarmý?
Ha iþte tamda bu nedenden dolayý tahtada o itneliði yapanlara kayýþ yapýyoruz.
YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
kaydýrakdan kayar gibi kayýyorum emenuke
her türlü kötü sözü hak ediyorlar.
biz bozuyorsak yükseltenler varya sayýn dostum
demekki onlarýn motivasyonuda yetersizmiþ
![]()
![]()
kardeþim ben haftada 1 giriyorum oda hafta sonu. o kadarcýk bakýyorum þöyle tarýyorum sayfalarý. hep ayný adamlar ve hep ayný kötülemeler. hisse kötüyse satýn gidin beðendiðinizi alýn. beðenenler almýþ yazmýþlar siz onlara saldýrýyorsunuz. siz sataþmasýnýz size kim ne derki.bide büyük adam edalarýyla konuþmalar filan olunca cok antipatik oluyorsunuz.siz bilirsiniz.ne olmuþ yani kartn taban taban mý olmuþ iflasmý acýklamýþ heryýl 2 katlarken bu sene fiyat yarýyamý inmiþ ne var yani sizin beklediðiniz neydide mesela olmadý. bunlara cevap yok sadece varsa yoksa patron kötü spek kötü doðradý caktý saçmalamayýn. sanki diðer hisseler gül bahçesi bi kartn diken.geçen haftaki ortalamalar ile ilgili yazdýðým didiþme gerçekleþti. bu haftada aynen didiþme bekliyorum. biyük bir düþüþ beklemiyorum. global borsalarýn ve bistin düþmediðini farzederek.sizde haftalýk bakýn olaya rahatlarsýnýz. son 1 þey kartn a bist 100 bir gömlek büyük geliyor sadece onun için hacim yaptýrýp bassýyorlar sonra olay bence buhacim yaptýrmasalar þutlarlar bist 100 den
Dolar bazýnda bakmýyorum.
geleceðine ve kar durumuna çalýþýp çalýþmadýðýna.
Migros geçmiþe göre ve dolar bazlý uygun lakin öz sermaye mok
Doaþ kar etmiþ lakin bu durumda virüs olaylarýnda satýþlar ilk elde sýkýntý 2 elde primli yani.
Eldekiler ayný emlaktaki gibi durduðu yerden artmasý yüzünden karlý.Devletin buraya ek vergi koymasý lazým deðer artýþý vergisi 2.ele
hektaþ ve brisa da sýkýntýlý olmalarý gerekirken durum ortada deter deðerlerine hiç bakma
Gübre de ayný bence
Lakin biz öylemiyiz 3 vardiya çalýþýyoruz ,artý altýn kaplama ambalaj üretiyoruz sermayemizin 10 katý ilk 3 aylýk kar ediyoruz.
Ederimize bak.
Þirket iyi lakin bunu bu durumda baskýlayanlara kayýyoruz.
Ne kýzýyonuz.
Ahanda kýsada bekletimi yazayým 700 TL. Uzunda da 1200 TL. YTD.
Patlasanýzda patlamasanýzda buradayým.
Patron ve yancýlarý alenen tahtada buda bir gerçek.
Tekrardan YTd.
Günlükte sat verdi altta 413 de destek var.
Çakarlarsa alýnmayýn e kýzmayýn sakýn emi.
YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri