Bilançoya kadar tutalým.
Bilançoyla yine birþey deðiþmezse satarýz. Çünkü 3.çeyrek için diðerleri ucuzlamýþ olur.
Sabýr.
Bu bilanço dönemini kullanmalýlar.
SM-J415F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron bana bedelsiz le gelecekseniz hic gelmeyin diyor cok acik net..bilancosunu da gorecez kisa sure sonra[emoji4]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bugün patron mal bastý, yatýrým fonu sabah yüklü çýkýnca ezerim alttan alýrým diye ama her zaman papaz yemiyor iþte kaðýdý topladýlar þimdi mery satýþlarýný geri almaya çalýþacaktýr yanýlmýyorsam Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þimdide mala baðladý. Endeks kaðýdýyým edasýnda... Endeks bir aþaðý gelirse soysuz beþ aþaðý verir... Soysuz .t....
Boþverin fazla izlemeyin, izledikçe asab bozar. Varsýn insanlýktan nasibini almamýþ, mamasý kesilmiþ menfaatperestlerin asabý bozulsun. Karton öyle bir hisse ki bana faydasý olduðu taraflarda oldu, sayesinde bir zamanlar yakýnýmda olup menfaatleri kesilince gerçek pis yüzlerini gösteren insan müsveddelerini karton sayesinde tanýdým ben. Bazýlarýna babalarýnýn kendilerine yapmadýðý ve yapmayacaðý iyilikleri yapmaya vesile oldum ve þimdi ne kadar büyük yanlýþ yaptýðýmý görüyor ve kendime kýzýyorum. Bunlarý gördükçe çevremde ne kadar çok sahte dost olduðunu görmüþ ve hepsine sonsuza kadar tekmeyi basmýþ oldum. Bu alemde de kimseye iyilik yapmamaya and
içip tövbe ettim. Karton bir hayat okulu! Saðolasýn þerro karton!
Tekrar 470 üzerine atmasi bdsz olmasa bile bilanco fiyatlamasi basladi sinyali olabilir..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yer Ýmleri