Arkadaþlar bu forum karton forumu olduðuna emin misiniz? Gecen hafta cuma kaðýt yüzde 8 yaptýðýnda yazmýþýz ben ve 2 arkadaþ. Bugün ortalýkta hiç tanýmadýðým çok fazla nick name var. Sayýn turkuaz bu durumu hayra mý yormalýyýz yoksa ...
Arkadaþlar bu forum karton forumu olduðuna emin misiniz? Gecen hafta cuma kaðýt yüzde 8 yaptýðýnda yazmýþýz ben ve 2 arkadaþ. Bugün ortalýkta hiç tanýmadýðým çok fazla nick name var. Sayýn turkuaz bu durumu hayra mý yormalýyýz yoksa ...
Bedelsiz verince neden yükselir ? demenin tek açýklamasý bölündükten sonra o þirketin göstereceði performansa inanýlýrsa 768 lirasý olanýn 1 lot bile alamadýðý günün ertesinde 24-25 lot alabilme imkanýna kavuþmasýdýr. Ancak bölünme günü bilinmediði ve açýklamanýn uzatýldýðý sürece yapýlan hareketler spekülatör denilen cambazlarýn akrobasiye verdikleri önemi gösterir ytd
Yazmadýðýmýza bakmayýn 2015 ten bu yana kartýn taþýyorum
þöyle düþünelim
ben bile hisse net dýþýna çýkmazken son zamanlarda,
tivitýr,hisseanaliz,investing gibi sielere girmeye baþlamýþtým
son bir kaç gündürde birinde yazýyordum
yani olabilir.
altta görüyoruz 5 üye 20 ziyaretci.
insanlar sadece yorumlarý okumak için bakýyorlar
ama bu mutlu gündede mutluluklarýný ve yaptýklarýnýn güzelliðini paylaþmak istiyorlar
gayet insani bir durum
asýl korkulmasý gereken yükseliþin bir noktasýndan sonra gelecek olan yeni üyeler olacaktýr
o zaman derin derin düþünüp kesin kararla iþ yapýlmalý.
tabi bence.
O bu býrakýn satan varmý tavandan onu söyleyin de alalým elinde olmayanlar koskanmasýn o kadar taþýdým ama þimdi yok olanlarada hayýrlý olsun nasip sizeymiþ
Kerevitaþ zamanýyla þimdiki zaman bir mi önceden bedelli açýklayan taban olurdu þimdi tavan oluyor bedelsiz bedelliden her zaman iyidir çünkü çünkü para vermiyosun
Arkadaþlar bu gemi daha çok su götürür süreç en az 3 ay tahminen dalgalý denizde.... YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. KÜCCÜK YATIRIMCIYIM...
Yer Ýmleri