Spekler Karton’a Türkiye rekorunu kýrdýrýrlar Kentþekerin pabucunu dama attýrýrlar 1 karton’u olana 3 þeker bedava gibi bir durum yaratýrlar da Terki joe hayatta inanmaz gider nerede edik büdük þýpýdýk terlik varsa onu alýr ytd
Spekler Karton’a Türkiye rekorunu kýrdýrýrlar Kentþekerin pabucunu dama attýrýrlar 1 karton’u olana 3 þeker bedava gibi bir durum yaratýrlar da Terki joe hayatta inanmaz gider nerede edik büdük þýpýdýk terlik varsa onu alýr ytd
Arkadaslar elinde olanlara hayirli olsun .elimde hic kartn yok. Keske olsaydi. Bu hafta düþünmedim de degil. Nasip degilmis. Elinde olanlari kiskanmiyor degilimsaka bi yana , yok kervt mis yok beklenti alinir gercekler satilirmis vsvs. Kulaklarýnizi tikayin arkaniza yaslanin ; oturun hayallere dalin [emoji3].. tabii burasý borsa ,hic biseyin garantisi yoktur ama kartn patronu bu haberi iyi kullanir hatta yýllardir bu habere odaklanmistir,planini yapmistir bence..
SM-G950F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Borsada bilgisiz bir yatýrýmcýyým.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulaðým delik deðildir. Kimse benim yazdýklarýmdan etkilenip iþlem yapmasýn.(eski nickim : hallederiz )
Arkadaþlar öncelikle hayýrlý olsun, görünen kimileri önümüzdeki haftalar yüksekten maliyetlenecek atlayacak, SPK baþvuru olmadý , baþvuru olsa onaylanacak mi bakalým , süreç uzun bölünmesi baþvurusuöile beraber 4 ayý bulur,
5 lot Karton'u açýk attýrmayla satýyorum.
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
sn riva öyle deme be 3-4 gün önce almýþ geri geliyor diye vermiþtim bu türlerden bir tek bu yok pörtföyde beni tanýrsýn kolay kolay vazgeçmem ama baþka birinde bekliyordum bu süpriz yaptý hani derlerya kenarda biri yerken digeri yalanýp durur iþte öyle olduk bu yüzden takip etmeden durmak mümkün mü der tüm ky kardeþlerime sabýr etmelerini ve galyana gelip malý kaptýrmamalarýný isterim herkes kýsmetini yer ben bu hýnzýra þu a-b-c hisseleri var diye gýcýk kapýyordum hamudu yani temettünün büyügünü a-b yiyor c ye az kalýyor diye gýcýktým sattýgýma piþman mýyým evet yalan yok benim durumuma düþmeyin ve sabredin bu sene bir kent bir de bunda diz çöktüm erken kaptýrmakla ama 7-8 hissem duruyor kýsmet onlara artýk.
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
Þimdi bölünme yeni yýlda olursa eski yeni olarak bölünecek mi?
KONYAYA YAZMIÞTIM AYNI SORU ÝÇÝN KOPÝLEDÝM AYDINLATABÝLDÝYSEM NE MUTLU
eeee gene baþladýk 2000 li ve altý yýllarý anmaya ben normalde hafta sonlarý bili kapatýr bakmam bile ama dün akþam degiþti fikrim ve yorumlarý okudukça çok enterasan yanlýþ bilgiler gördüm birazcýk açýklama yapma geregi duydum çünkü bilgi paylaþtýkça güzeldi tabi bilgi ise ben eski taaa 1994 den beri bu türlerdeyim ve eski yeni -r hepsini gördüm geçirdim aslan afyon bfren enka tüpraþ petkim fmýzp marsal hepsinde vardým sadece konya 1995-veya 1996 tarihini tam hatýrlamýyorum konyanýn bölündügü yýldý yasaksýz devre kesici olmayan yýllar konya 4 tl den 400 tl ye gitmiþti yavrularý hesaplayýnca tam bir ay soluksuz tavan çekmiþ kimse de alamamýþtý tren seyreder gibi seyretmiþ ahhhh ahhh geçirmiþtik neyse gelelim konuya
bu eski yeni hissesi çok fikir var RE de ona keza 1. eski yeni olayý istenirse hala olabilir bir hissenin sermaye artýþý bedelsi olur ama öyle bir denk getirilir ki sermaye artýþýtemettü zamaný açýklanmasýna tesadüf eder hisse bölünür ama açýklama ile srmaye artýþý arasýnda açýklamadan sonraya denk gelen yavrular yeni diye geçer eskiler temettü alýr yeniler faydalanamaz derm
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
Onu bunu geçtim bedelsiz de verse vermese de seviyorum bu kaðýtý 😊 dün ne ise bugün de o benim için . Sorulmasý gereken þu tabi ki kimse tam bilemez ama genel olarak bölündüðü gün kartonun hangi fiyatta olmasý mantýklý olur ? Bölündükten sonra tek haneli rakamlarda mý olmak ister çift mi
Yer Ýmleri