tekrar aldým ama iyi mi ettim bilemedim![]()
tekrar aldým ama iyi mi ettim bilemedim![]()
Þeref'inle oyna, Hakký'nla kazan
Nasýl ses çýkaralým ki bindik bir alamete gidiyoruz kýyamete sanýrým bugün tabana demir atacak..yýllar önce netaþ da bu filmi seyretmiþtim.ha dönecek ha buran dönecek derken sekiz yýl geçti o dönecek dediðimiz rakamlara gelemedik...yapacak bir þey kalmadý bu saat ten sonra...hakkýmýzdan hayýrlýsý olur inþallah..bunlar benim þahsi düþüncemdir..kimse dikkate almasýn...ytd
Tahtaya ekstra ceza aldýrmak için kasýtlý hareketler olabilir. Bu alýþ ve satýþlar aracý kurumlara faturasý aðýr bir þekilde kesilecektir. Meydan boþ deðil þu SPK olmasa tam kan emici þu aracý kurumlar. Garibanýn elinden resmen çaldýlar alýn terini ,
Bu kadar dibe vurdurup kaldýrýp yine vurmak milletin üç beþ kuruþunu gasp eden sayýn Tahta yapýcý ve anlaþmalý aracý kurumlar kazandýðýnýz paralarý inþallah Kanser ilacý alarak geçirirsiniz
Þuan ekstra cezalýk bir durum yok ortak...bu hareketler gayet normal... bu kadar beklentisi olan hisseyi kolay kolay yedirmezler, aþaðý yukarý dökecekler ki senden benden toplasýnlar malý... sabýrla bekleyenlerden olduk allahýn izniyle ekmeðimizi yiyeceðiz... perþembe hem spk onay beklentisi hemde bürüt takas bitiyor normal iþleme baþlýyor... hakkýmýzda hayýrlýsý olsun inþallah
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben takaslara baktýðýmda Kasým ayýnýn baþýndan bu yana tahta sahibi olan isyat ýn lot miktarýný arttýrdýðýný görüyorum ve onu takip edip beklemeyi yeðliyorum. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
HTC U11 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iþ yat ky kurumudur.
orada miktar artýyorsa muhtemelen ky almýþtýr.
tabi bence.
Yer Ýmleri