Kartn Afyon gibi mi yükselmiþ bak bakalým son 1 aydýr kan kusturdu . BÝST son 1 ayda yükselirken bu 2500-3000 arasýnda debelendi durdu 1 aydýr öyle kazýk gibi bir grafik de çýkarmadý nakkaþ gibi iþliyor zalým tahtacý . Git bi de kartonculara sor 1 aydýr ne çekiyorlar tahtacýnýn elinden
arkadaþlar nacizane benim gördüðüm bu kaðýdý 3000 TL üzerine taþýmak istemiyorlar hisse her 3000 TL üzerine atýþlarda tekrar 2800 TL lere taþýyor tahtacý. sanýrým buralardan bölünecek 110-120 TL lerden bölündükten sonra belki götürür tahtacý ama öncesi için bence pek umut kalmadý.umarým ben yanýlýrým.
kesinlikle yt deðildir.
Son düzenleme : orca1001; 12-12-2020 saat: 00:12.
Benim düþüncem de sizinkine yakýn ama tam emin olmak için onay geldikten sonra nekadar yükseleceðini görmek lazim... 2 haftadýr býraktýðý izlenim sanki onay geldiðinde 1 tavan yapacak sonra yataya saracak gibi görüyorum, belkide bizi terse yatýrým malý alýp gidecek kestirmek zor...
Nasip de varsa nasibimizi alýrýz yoksada cani saðolsun kartonun...
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
haklý olabilirsiniz hocam ama bence spk nýn revizyon istemesi aslýna bakarsanýz %90 bölünmenin onaylanmasý anlamýna gelir bu haberden sonra gitmesi gerkirdi ama götürmediler. bu durumda bence artýk haftaya belki bir ihtimal sizin dediðiniz gibi son bir tavan daha yaptýrýp bölecekler kaðýdý.
YAZDIKLARIM SPK KURALLARI GEREÐÝNCE AL-SAT-TUT ÖNERÝSÝ TAÞIMAMAKTADIR...
Þahsen þirket sahibi olsam gücüm varsa allah ne verdiyse görürdüm tahtayý)) sonuçta malýn çoðu kendilerinde... ve sermaya arttýrýmý yapmak için kimse acele etttirmedi, sýkýþtýrmadi, baþlarýna silah dayamadýlar, kendileri aldý bu kararý, demem o ki tahtaya sahip olmasalar süreç dahada uzardý...
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkes þahsi fikrini belirtti naçizane ben de belirtmek istiyorum. Bu kaðýdý bu fiyat aralýðýnda tutmalarýnýn nedeni bölünme kabul edildiðinde belki de daha da yükselebilir olduðu için. Çünkü bu kaðýt bölünmeden 4 bin 5 binlere gitse hem herkes karýný alýp çýkardý hem de kaðýda raðbet az alýrdý. Þahsi düþüncem ytd.
HTC U11 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri