Artan

10,67 10 18:10
23,54 10 18:10
15,40 10 18:10
4,07 10 18:10
3,41 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

108,90 -10 18:10
47,88 -10 18:10
455,50 -9.98 18:10
33,76 -9.97 18:10
4,18 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

20.378.079.201,25 18:10
13.787.947.758,50 18:10
12.361.272.923,50 18:10
10.229.024.001,46 18:10
10.101.055.465,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 6928 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    İnşallah bu yorumlara bakıpta kımse ucuz diye bu fiyattan karton almıyordur.. Nasıl ucuz neye gore ucuz... Kartn gibi senet pıyasada çuvalla hıcbırı de bu pıyasa değerinde işlem görmüyor.. Konya, egeen diğerlerine göre nasıl ucuz kalacak kartn.. Kartn u bu fiyata getiren beklentı neyse onları da bu fiyatta tutan beklentı o.. Kartn bölünunce artık hikaye bitmiş olacak o pıyasa değerınden o Fk, dd den kıme hangı hikaye ile 15 milyon hısseyı satacaksın..
    Bak d
    Belkide yanılırız ptesı yukarı döner tahta ki inşallah elınde olanlar için döner diyelim bundan mutlu oluruz.. Ama her hareket mal çakma hareketidir bu saatten sonra.. Patron yuklu malları eşşek ya buradan boşaltıyor.,tahtayı yapanlar onlar bilmiyorlar 7000 den vermeyi gelıp buradan mal verıyorlar.. Neyse söylenecek söz çokta anlayana... Rastgele belkı tutar..
    Dostum ben kimseyi burada yönlendirmiyorum, sadece düşüncelerimi yazıyorum olur yada olmaz herkes yanılabilir.Ama anladığım kadarıyla sen Kartn un iyi yerlere gelmesini istemiyor gibisin yazından onu anlıyorum ama şunu bilmelisin maç daha bitmedi bu yazdıklarını önümüzdeki günlerde sana kapak yapacağım... En basiti Sarky(6,50) o günkü fiyatı 18.08.2020 tarihinde %50,00 bedelsiz verdi ve geçen hafta 10,00 gördü - ikincisi Petkm (4,08) o günkü fiyatı 20.11.2020 tarihinde %20,00 bedelsiz temettü verdi bugünkü fiyatı 4,87 nasıl olacak bir düşün bakalım, ama Kartn sana çok pahallı geliyor bana ise ucuz geliyor anlaşamadığımız konu bu zamana bırakalım senin dediğin çıkarsa sana 5kg Sızma Zeytinyağı göndercem

Alıntı Originally Posted by Barbi Yazıyı Oku
    Dostum ben kimseyi burada yönlendirmiyorum, sadece düşüncelerimi yazıyorum olur yada olmaz herkes yanılabilir.Ama anladığım kadarıyla sen Kartn un iyi yerlere gelmesini istemiyor gibisin yazından onu anlıyorum ama şunu bilmelisin maç daha bitmedi bu yazdıklarını önümüzdeki günlerde sana kapak yapacağım... En basiti Sarky(6,50) o günkü fiyatı 18.08.2020 tarihinde %50,00 bedelsiz verdi ve geçen hafta 10,00 gördü - ikincisi Petkm (4,08) o günkü fiyatı 20.11.2020 tarihinde %20,00 bedelsiz temettü verdi bugünkü fiyatı 4,87 nasıl olacak bir düşün bakalım, ama Kartn sana çok pahallı geliyor bana ise ucuz geliyor anlaşamadığımız konu bu zamana bırakalım senin dediğin çıkarsa sana 5kg Sızma Zeytinyağı göndercem
    Benim elimde 1 hafta gibi aldığım, kendimi riske etmeyecek kadar birkaç hisse var ve bana göre de maçın sonu daha gelmedi. İlginç olan izlediğim kadarıyla onay gelene kadar doğru dürüst yorum yapmayanlar, hatta elinde hisse olmayanlar, onaydan sonra ve bugün birden küçük yatırımcı dostu olup! burada eski olaylardan örnek veriyorlar. O bahsedilen durumların çoğuna ben de elimde olsun olmasın şahit oldum. Her bölünmenin veya hissenin ayrı ayrı hikayesi vardır. Aynı süreç yaşanır yaşanmaz onu zaman gösterecek. Bence herkes kendi kararını kendi versin derim nacizane. İnşallah herkesin gönlüne göre olur. Y.T.D.

Arkadaşlar şimdi benim anlamadığım bi konu var bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim 😊 şimdi bugün galiba tabandan 15 bine yakın alım olmuş galiba . Kim bu 15 bin bu rakamdan alan ky mı? Burdan alan bu noktadan maliyetlenen ky ise yorum yok yorumsuz . Burdan alan patron Ya da başla balinalar ise bunlar nerden satmayı düşünüyor ki 15 bin lota yakın 3 binden maliyetlenmeyi göze alıyor? Bir diğeri ky nın 15 bin lot alma gücü mü var? Aklımda deli sorular.? Yorumlarsanız teşekkür ederim

Alıntı Originally Posted by matias Yazıyı Oku
    Arkadaşlar şimdi benim anlamadığım bi konu var bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim �� şimdi bugün galiba tabandan 15 bine yakın alım olmuş galiba . Kim bu 15 bin bu rakamdan alan ky mı? Burdan alan bu noktadan maliyetlenen ky ise yorum yok yorumsuz . Burdan alan patron Ya da başla balinalar ise bunlar nerden satmayı düşünüyor ki 15 bin lota yakın 3 binden maliyetlenmeyi göze alıyor? Bir diğeri ky nın 15 bin lot alma gücü mü var? Aklımda deli sorular.? Yorumlarsanız teşekkür ederim
    Evet güzel bir soru 15 bine yakın lotu kim aldı. Ben de bugün, onay günü verdiğim 1 lotu yerine koydum ama 15 bin lotu ky'nın alabileceğine pek ihtimal vermiyorum. Y.T.D.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Zenginin Parası, Fukaranın Çenesini yorarmış..!!..
    İki hafta sonra bitli yorgan gider, Kavga da biter...
    Kartona yazı yazan bile bulunmaz...

6.  Alıntı Originally Posted by matias Yazıyı Oku
    Arkadaşlar şimdi benim anlamadığım bi konu var bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim �� şimdi bugün galiba tabandan 15 bine yakın alım olmuş galiba . Kim bu 15 bin bu rakamdan alan ky mı? Burdan alan bu noktadan maliyetlenen ky ise yorum yok yorumsuz . Burdan alan patron Ya da başla balinalar ise bunlar nerden satmayı düşünüyor ki 15 bin lota yakın 3 binden maliyetlenmeyi göze alıyor? Bir diğeri ky nın 15 bin lot alma gücü mü var? Aklımda deli sorular.? Yorumlarsanız teşekkür ederim
    Bende çok düşündüm şu kanıya vardım. Bugün Kartonsan tahtasında Global pislik yapıp bedelsize leke düşürmek istemiştir. Bu açıkça görülmektedir. Üç gün önce aldığı malı bir gün sonra satıp yani çarşamba günü tahtayı baskıladılar, bugün ise düşük maliyetli malı tabana yapıştırıp farklı kurumlardan bir kısmını belki geri aldılar ama çoğunu patron karşıladı diye düşünüyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by Barbi Yazıyı Oku
    Bende çok düşündüm şu kanıya vardım. Bugün Kartonsan tahtasında Global pislik yapıp bedelsize leke düşürmek istemiştir. Bu açıkça görülmektedir. Üç gün önce aldığı malı bir gün sonra satıp yani çarşamba günü tahtayı baskıladılar, bugün ise düşük maliyetli malı tabana yapıştırıp farklı kurumlardan bir kısmını belki geri aldılar ama çoğunu patron karşıladı diye düşünüyorum.
    investingte de benzer şeyler yazılıyor. global 1 hafta önce aldığı malı spk onayından sonra tavandan verecekti ama güzel dayak yedi ve malını aşağılardan vererek tahta dışına itildi diyorlar. bana da mantıklı geldi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,853
    bu sayfadan itibaren okuyun ne kadar büyük borsacılar var piyasadasayfa 145 ten itibaren öncesi de olur

https://www.hisse.net/topluluk/showt...41850&page=145
    Son düzenleme : Filozof; 19-12-2020 saat: 13:55.
    "Yâ Kâfi el-Müvessîlimâ halaka mîn ata’i fazlihî!" ."
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •