Hikayesi de bitti yeni hikaye lazým kapýta 😊
Hikayesi de bitti yeni hikaye lazým kapýta 😊
Aklýma gelen bi hikaye var aslýnda patrona sesleniyorum burdan önce kartonun sermayesini arttýrdýn sonra dönkasanýn arttýrdýn kafanda dolaþan tilkilerin farkýndayým ☺
Senaryo yazayým bende yeni.
Yýl sonu karý 120/125 milyon atma tahminimdir.
Olaki 100 günlüklere gelirse dönme ihtimali var.
Brisa örneðinde 8 TL lere çýkan kaðýt 3.5 TL lere düþmüþ þimdi ise 20.10 TL lerde
Buda ayný yönde hareketleri ediyor.YTD.
Bedelsizlerde bayagýda fiyatlarýnda kabarýklýklar var.
Endeks e çakarlarsa alimalalh yeniler yanar.
Demokrasi ve hukuk baðlamýnda dolarizasyondan kurtulmuþ bir iktidarda yeni dolar giriþleride beklerim.
Merkez de eksi 49 milyar dolar rezerv var derler.
Bu durumda TÜRKÝYE'nin durumu hiç hoþ deðil.
Biraz nakit ve benzerlerinde kalmakda fayda var.
Karton patronuna o kadar küfür ettim.Þimdi yuttum laflarýmý.
Teþekkürler Karton patronu.
Mantýklý fiyatlarda çýktým ve altýn artý nakite attým %70 kazancýmý geri kalanýda hissede
Baþda algyo,indeks,egegübre,þiþe artý tuborg YTD.
Azda kartondayým bir ara aldýklarýmý geri sattým.
YTD.
Egeen de takibimde kalacak.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Onu patronun Engin ufkuna býrakýyorum. Devralan ve devrolunan þirketlerin birleþmeleri için yasal zorunluluklar var deðil mi dedecim😊 ne yapmasý lazýmdý dedecim devralanýn sermaye artýrýmý zorunlu deðil mi ha bir de devrolunan þirketin de nakti sermaye artýrýmýna gitmesi zorunluydu deðil mi dedecim😊
Bilen varsa cevap verebilirse çok memnun olurum. Karton bugünkü iþlem fiyat ortalamasýna göre mi bölünecek?
Bedelsiz Pay Alma Hakký Kullaným Baþlangýç Tarihi: 25.12.2020
Kayýt Tarihi 28.12.2020 * Borsada iþlem gören tipteki paylarýn hak sahiplerinin belirlendiði tarih.
29.12.2020 * Sermaye artýrýmý varsa yeni paylarýn, paylarý Borsa‘da iþlem gören pay sahiplerinin hesaplarýna gireceði, sermaye azaltýmý varsa hesaplarýndan çýkacaðý tarih.
KAP haberinde böyle yazýyor.
Sormak istediðim;
25 Aralýk tarihinde mi, 28 Aralýk tarihinde mi,
Elinde karton hissesi olan, yavrularý alacak?
Hani gün bölünme gerçekleþecek.
Yer Ýmleri