Bölünme öncesi almýþtým iyi de para kazandýrmýþtý. Ama bayaðý sakin kalmýþ buralarý. Biraz aldýk bakalým. 64 lü rakamlara kadar bir tepki vermesi ve kalýcý olmasý hisse için iyi olur. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bölünme öncesi almýþtým iyi de para kazandýrmýþtý. Ama bayaðý sakin kalmýþ buralarý. Biraz aldýk bakalým. 64 lü rakamlara kadar bir tepki vermesi ve kalýcý olmasý hisse için iyi olur. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þeref'inle oyna, Hakký'nla kazan
her kagýtta yukselt bosalt eský donemlere dondu olaylar para kazanmak gercekten cok zorlastý al satcýlar ýcýn
Borsamýz kripto borsa bir kez daha anladýk
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
298,35 268,86 221,52 209,52 ciro
66,97 67,82 54,35 44,62 brüt kar
51,25 40,83 46,37 29,65 net kar....
trend devam ediyor... brüt karlýlýktaki azalan ivmeyi (maliyet artýþýný fiyata yansýtamamýþ), diðer faaliyet karý ile kapatmýþ...
bu fiyatlardan alýnýr mý?....bana uygun deðil....f/k sý 10 ve altýnda çok daha iyi þirketler var...
kartonsan her zaman endeksten pahalý seyrettiðinden daha fazla da pek düþeceðini sanmýyorum...3-4 ay yatay bant bekliyorum
Kimsenin olmamasý benim için gayet iyi, bekleyelim bakalým.
Yer Ýmleri