"Not: Son haftalardaki yabancý satýþlarýný nasýl yorumluyorsunuz.
Bu gidiþle %50 nin altýna inecek gibiler. -Rasit" ==>Bist aþaðýya eðiliyor, altýn ve döviz ise yukarýya...
"burada bahsedilen eðer yabancý borsa ise londra veya newyork gibi, hiç korkmadan girin. yüksek komisyonlarý var ama paranýz güvende kafanýz rahat olur.
yok bist'e girecekseniz ne kadar teknik bilseniz de farketmiyor öpülmeye hazýr olun. bist'te küçük yatýrýmcýlar en tepedeki yüzde 1 lik büyük yatýrýmcýlarý besleme yeridir.
þikayet, mahkeme vs. hak aramalarda bist'te çözüm bulmuyor maalesef, yabancý borsalarda þüpheli görünen bir konuda bir e-mail atmanýz orada en tepedeki yöneticinin size dönüþ yapmasýyla çözülürken. bizdeki bist'te vahþi batý kanunlarý geçerlidir. -pardayan"
"borsa sabýrsýzlardan sabýrlýlara para aktarýlan sistemdir. buhur 25 listesi sizi baþarýya götürür, hiç al sat yapmaya kalkmayýn alýn ve yatýn. -cynicism"
"günlük al sat insanda psikoloji býrakmýyor. orta vadeli tire alayým diyorum benimle dalga geçiyorlar. iþin uzmaný kardeþlerim, çok inceledim,onlarca video izledim delirdim. yapmayýn. -kendibilir"
Takip edilecek birkaç ilginç hisse: ISYAT, QNBFB, ZPYKAT, ZPX30F, ZGOLDF

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri