Ýlla ki sana vahiy-tiyo yada kerametçi (alým-satým varantlý, kýsa-uzun viob kontratlý, opsiyonlu, açýða satýþlý vb) danýþmanlýk yapacaðým diyene, uygulamasýz hep isabet kaydetmesi üzere bir süre sonra, peki tavsiyeni söyle, uygulamada test edelim diyorsun, test ediyorsun, fosss... Ve 7/24 envayi çeþit teknik var bizde diyen, artýk sana hiç (kýsa/uzun, alým/satým) çýkýþ öneremiyor, bir türlü...
Haddin olmayarak danýþmanýna bu tutarsýzlýðýn sebebini sorma cüretinde bulunuyorsun; baðýrýp çaðýrmaya, seni susturmaya, baskýlamaya "Beni hiç dinlemiyorsun!.." tazillemeleri furyasýna kendini kaptýrýyor. Sakince dinleyip, "Sen din kurmaya, gizli peygamberlik inisiyatörlüðüne, dolayýsýyla da münafýklarý kafirleyip katliam farz, kýyamet felah, cihat ve haclý seferleri, hakiki baþkan ve peygamberin sahtelerini kitabýna uydurup öldürebilendir, iddiasýndasýn; finansal danýþmanlýðýn bahane, dünyada bu kadar katliamcý din yetmedi mi? Sadece alçakgönüllü teknisyence mesleðinin icrasý neyine yetmiyor?" diye soruyorsun... Buz gibi artýk senden soðuyor; benim hakiki öldürme yetkili peygamber-baþkanlýðýmý çekemiyor diye, artýk her þöyle-böyle yapalým demeni kaale almýyor, hiçbiri istatistiksel olarak (karþýnýn kulaðýna sýzar ve tutmaz, sadece vay sen bu uyanýklýðý mý yapacaksýn diye seni katlý nispette terse zarara -bizler vasýtasýyla- sokar, otomatik robotlar gibi tümümüzün tavsiyeleri de uygulamada sana zarar ettirir, ancak ve ta ki bize kayýtsýz þartsýz biat edesin ve tüm bu ivmeli/kaldýraçlý finansal teknikler müþterimize hep hep hep kazandýrýyor diyebilelim, her aracý kurumda ayný sonuçla karþýlaþýrsýn, sen bilirsin diyor) müþteriye para kazandýrmaz, nitekim sen de peþinen gerçekte bu risk dökümanlarýný onayladýn, imzaladýn diyor.
Peki arkadaþ, saðol diyorsun...
Emeklilerin türkiye ve dünya hostel gezginci safari yaþamboyu spor misyonunu teþviklemeyen, desteklemeyen, aksine engelleyen: Ey, þirk þirket organ organizma iþgören organizasyonu koþulmaz, yegane kalleþ kadim külüstür yað fýçýsý bok çuvalý ossuruk tulumu hepobur kýyamet felahçýsý tenezzülsüz nirvanacý kalleþ fýrýldak ibnirospu!.. Lanet olsun sana, allah belaný versin... (https://github.com/mnihatyavas, https://mnihatyavas.wordpress.com/)

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri