Þu konuya cewap vermessem olmas;
Arkam senin kadar saðlam olmasa da kendime senin güvendiðinden fazla güveniyorum bunu da bil
Çünkü insaný arkasý deil donanýmý ayakta tutar...
Þu konuya cewap vermessem olmas;
Arkam senin kadar saðlam olmasa da kendime senin güvendiðinden fazla güveniyorum bunu da bil
Çünkü insaný arkasý deil donanýmý ayakta tutar...
Bu arsaya termal tatil köyü mü yapýlacak paþka biþiy mi ne yapýlacak
Bunlarý da yazalým ki delil olsun her türlü gizli kapaklý senaryoya...
Cewap
‘‘Fatih bey kardeþim.genel kurul da görüþürüz inþ.1 aya kadar genel kurul olacak.inþ yönetimde olmasan da belki çözüme kavuþturamadýðýmýz bazý þeyler için katký saðlarsýn bize.senin maðduriyetin birse benimki 5 tür inan ama biz burdayýz.’’
geçen sene demiþim bu lafý neymiþ Giden gelmiyor Çünkü Bakiyeler ortada yok karþýlýðýnda para yok Borsa Merkez bankasý deðil Para basmasý gerekiyor gelmesi için
Bu sorun bence Merkez bankasý baþkaný ile görüþülmeli ve bu kot dýþý hisseler için para basmasý gerekiyor yoksa bunlarýn hiç biri borsaya geri dönemez bunlarýn bakiyelerini borsa istanbul kendi bünyesinde çok çýkan 20 50 kat yükselen Beyaz Flap gibi hisselerde bitirmiþtir bu paralarý yok etmiþlerdir
Küçük yatýrýmcý dostu sewgili spk,
01.12.2016dan beri kotta iþlem görmeyen gimsan gediz iplik’in ne bir telefon ne bir web sitesi ne bir bilançosu ne de 1 muhatabý bulunmaktadýr.
Belki yoðunluktan sýra gelememiþtir diye hatýrlatayým dedim.
16 senedir nedir çilemiz ki hala bekliyoruz
Yanlýþ olan nedir ne yapýlabilir?
Arkadaþlar iyi pazarlar...
internette dolaþýrken buldum,13.12.2018'de Antalya Ramada Otel'de genel kurul varmýþ saat 13.00'de.
Bilmeyen varsa diye yazýyorum.Ýþleme kapattýrdýklarý,bir türlü faaliyete geçiremedikleri,KAP üyeliði dewam etmediði,herhangi bir bilanço-haber göndermedikleri ve Telefonla da ulaþýlamamayý baþardýklarý için bi teþekkürü çok görmeyin bu arkadaþlara...
Not:Ne iþ dediðimizde de zamanýnda uyumasaydýnýz diye bizi suçlamaya kalkacak kadar da piþkin arkadaþlardýr,önemle hatýrlatayým.
Saygýlarýmla
Yer Ýmleri