Bakalým ayýn 11 indeki genel kuruldan kayda deðer bir geliþme çýkacakmý....rastgele
‘’GÝMSAN GEDÝZ ÝPLÝK VE MENSUCAT SANAYÝÝ A.Þ. YÖNETÝM KURULU BAÞKANLIÐINDAN 20/01/2022 TARÝHLÝ 2016-2017-2018 YILI OLAÐAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET
Þirketimizin 11/11/2021 tarihinde toplantý nisabýnýn saðlanamamasý nedeni ile ertelen 2016-2017-2018 Yýlý olaðan Genel Kurul Toplantýsý, ayný gündem ile 20/01/2021 perþembe günü Saat 13.00’da “Altýndað Mah .Yüzüncü Yýl bulv. 168.sok. Pýnar apt no:11/1-2(Ýnan av Bürosu)Muratpaþa – Antalya” ( Tel: 0242 242 61 15) adresinde yapýlacaktýr.’’
Maðdur varsa pekleris
Dört yýl kadar önceydi yanlýþ hatýrlamýyorsam, telefonda Otman diye birisiyle konuþtum. O sýralar teþvikler falan veriliyordu, baþvurup þirkete fayda saðlamayý düþünüp düþünmediklerini sordum...buna ve birkaç soruma daha cevaplar verdi, fakat bugüne kadar hiçbirisinin gerçekleþmediðini gördüm. Göstermelik Istanbul Ümraniyede bir iplik, lastik üretim tesisi kiraladýklarýný bildirdiler. Muhtemelen bu da gerçeði yansýtmýyor.
Ezcümle: Sayýn afc881; doðruluða, dürüstlüðe inanýp, kaybettiklerimle istemediðim bir hayat yaþamak zorunda kaldým. Þairin dediði gibi... artýk olsada olur olmasada...
Sizden çok kýymetli bilgiler aldýk, buradaki paylaþýmlarýnýzdan. Varolun!
GÝMSAN GEDÝZ ÝPLÝK VE MENS.SAN. A.Þ. YÖNETÝM KURULU BAÞKANLIÐINDAN09/05/2022 TARÝHLÝ
OLAÐANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET
Þirketimizin 15/03/2022 tarihinde toplantý nisabýnýn saðlanamamasý nedeni ile ertelen Olaðanüstü Genel Kurul Toplantýsý, ayný gündem ile toplantý nisabý aranmaksýzýn, 09/05/2022 tarihi Pazartesi günü Saat:13.00 da “Altýndað Mah .Yüzüncü Yýl bulv. 168.sok. Pýnar apt no:11/1-2(Ýnan av Bürosu)Muratpaþa - Antalya” ( Tel: 0242 242 61 15) adresinde yapýlacaktýr.
09/05/2022 TARÝHLÝ OLAÐANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISININ GÜNDEMÝ
KURUL TOPLANTISININ GÜNDEMÝ
Açýlýþ ve Baþkanlýk Divaný seçimi,
Genel Kurul Toplantý tutanaðýný imzalamak üzere Baþkanlýk Divaný’na yetki verilmesi.
Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi ve süresinin belirlenmesi
TTK ve SPK düzenlemeleri gereðince Yönetim Kurulu tarafýndan Þirketimizin 2021 yýlýna ait baðýmsýz denetim faaliyetlerini yerine getirmek için ilk Genel Kurulun onayýna sunulmak üzere seçilen Baðýmsýz Denetleme Kuruluþu’nun onaylanmasý hususunun müzakeresi,
Dilekler ve kapanýþ
Yer Ýmleri