Bende çok kaybettim ama beddua yanlýþ geliyor kusura bakma ama
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende çok kaybettim ama beddua yanlýþ geliyor kusura bakma ama
[QUOTE=halefselef;505541]Bende çok kaybettim ama beddua yanlýþ geliyor kusura bakma ama
Size doðru gelmesinin bir önemi yok bedduadan korkacak inançta olmadýklarý da açýk o nedenle rahatsýz olmanýza gerek yok bu kaðýtlara gözaltýnda iken girmiþ olsaydým hakettim derdim... Ben resmen dolandýrýldým ve elimde 0 kaldý. Rabbim onlarý daha büyük sýnavlarla sýnasýn ki çaresizlik neymiþ anlasýnlar...
Hakli olabirsin ama önemli olan senin neye inandýðýn boþver hýrsýz onlar benim bu 3. Batan þirketim alýþtým artýk
Aynen bu ramazan günü sana katýlýyorum tam olarak 4,sene olacak ben memur idim emekli oldum zarar buyuk Müjdat bey le telefon görüþmeleri oldu ama kalýbýna yakýþýr adam deðil miþ yazýklar olsun benim iki üniversite de öðrenci m var bide orta okul da çok zor günler geçiyorum. Allahim bildiði gibi yapsýn yazýk. Çok yazýk resmen dolandýrýcýlýk yaptý utanmadan nasýl aile sine bakacak helal etmiyorum hakkýmý etmeyeceðim... Ahada tel. Nosu:05324212504 Müjdat in telefonu
WhatsApp dan sordum bakalým cevap verecek mý
Vermez ben onla 3,kez,vatsap tan 5,6 kez görüþtüm fakat epey dir açmýyor söz vermiþtim tel. No sunu. Kimseye vermeye ceðim diye ama artýk gözümden düþtü yaktý beni batýrdý resmen elimden gelse herþey yaparým
Yok sakin ol birader zaten ölünün dirilmesini bekliyorduk artýk yolumuza bakariz cenazeyi gomeriz Allah saðlýk versin
Mahkeme genh tedbirini kaldýrmýþ bu iyi birþey yani artýk ya icrat yada iflas köprüden önce son çýkýþ bekleniyor
Yer Ýmleri