Balmu bu þirketin 85milyon hissesi var. Bunun 59,9milyonu patronun. 100bini de altýn hisse. Hesabý doðru yap ve doðru yere yaz.
Balmu bu þirketin 85milyon hissesi var. Bunun 59,9milyonu patronun. 100bini de altýn hisse. Hesabý doðru yap ve doðru yere yaz.
Üstad ne farkeder. Tmm diyelim 60 milyon patron denen þahýsta geriye kalan KY demi sanki. Örnekleme verilen bir olay. Detay anlatacak deðilim . zaten aðzý yanan yatýrýmcý biliyordur. Esas takýlmasý gereken hususlarý kaçýrdýðýmýzdan vermiþ olduðum bir örnektir. Ýþin sonunda bir þey olurmu benim açýmdan olmaz. Müjdat ta oturup kendi dertlerine yansýn varsa tabi.
Bence kota geri döneriz.
Sen þikayetini ve ona gelen cevabý yaz, bi bakalým, ne diyorlar...
Az önce kamyona yüklü yeni Genpower jeneratör gördüm... Ýflas etmiþ jeneratör firmasý üretim ve faaliyetlerine devam ediyor.
Þaka mý yapýyorsunuz???
Balmu defalarca gönderdi bu linki, hiç bakmadýnýz mý?
https://www.facebook.com/GENPOWERBEST/
Bahsettiðiniz yer yurtdýþý. Baþka þekillerde yurtdýþýnda yapmasý daha olasý. Yurtiçinde de sevkiyat yapabiliyor olmasý garip iflas etmiþken.
adamýn hakkýnda yüzlerce dava var.bankalar ilk sýrada ensesindeler ve buna raðmen çatýr çatýr ticaret yapýp para kazanýyorsa demekki ..aþaklarý betondan.tamam burada iþlerini bu þekilde götürdün alavere ,dalavere ile ama yüce allahýn karþýsýnda kul hakkýyla ne yapacaksýn syn Müjdat USLU..sana her gün ah ediyorum benim çektiðim sýkýntýnýn yüzlerce fazlasýný,ailenle çekmen için..bize bu zulmü çektirdinya allah sana kat kat fazlasýný çektirsin inþallah.baþka ne yazacaksýn bu formda maðdur olanlarýn hepsi þikayetini allaha yapsýn.çünkü bu dünyada görüyosunuz adam istediði gibi top çeviriyo..ama ilahi adalet günü inþallah cehenneme itiliþin bu dünyada maðdur ettiðin insanlardan olur inþallah
Yer Ýmleri