Halka açýk bir þirket 4 yýldýr genel kurul yapmýyor.Spk buna nasýl izin verebiliyor anlamýyorum
Halka açýk bir þirket 4 yýldýr genel kurul yapmýyor.Spk buna nasýl izin verebiliyor anlamýyorum
patronunuz müjdat eðer sizi seviyorsa son bir kýyak yapýp gen yatýrým ýn yüzde 93 olan payýný bir baþkasýna devrederse jenaratör de olan payýný devrettiði an bu hisseler de gelecek olabilir aksi halde bitti bu iþ hisse çöplüðüne gitti ayný çbs boya çbs prantýþ gibi tüm gen hisseleri çöp oldu eðer patron son dakika hamlesi yapmazsa bu iþ böyle
Meteak, ne demek istediðini anlamadým. Anlaþýlýr yazsan...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
patronun hala bir seçeneði var oda þirketi devretmek her türlü devir de iflas eden þirketi gerekçeli karar açýklanana kadar ve temiz mahkemesi tarafýndan onaylanana kadar þirketi devredebilir devrederse devir alan taraf sorumlu olacaðý için tüm gen hisseleri geleceði olabilir aksi halde bunu yapamazsa veya yapmaz sa tüm gen hisseleri çöp olmuþ oluyor
size bir akýl da verem hani burada akýl veren çok oluyor bazen bulun bir tane suriyeli devredin jenaratör hisselerini o zaman o suriyeli sorumlu olacak haliyle gen hisselerinin bir geleceði olur o zaman yoksa çöp hissesi hepsi
Geçen sene bu zamanlardý tamda. Kottan cikali. Vay be 1 sene ne çabuk geçmiþ. 1 yýl boyunca her gün umut ve bir okadar da iyi bir þekilde anmak ile geçti günüm. Hala ses soluk yok. Sonu karanlýk hüsran . Iþýk gozukmeyecek bize. Bir þirket daha yatýrýmcýsýný kandýrýp paralarý cukka etti. Ýsim deðiþtirip baþka bir þirketle insanlarý yolmaya devam ederler. Bunun sorumlusu sadece hisse sahipleri deðil tabi. Onlar iþini yapýyor. Para kazanalimda ne þekilde olursa olsun önemi yok bazýlarý için. Esas sorumlu bu iþleri güya kontrol eden denetleyen SPK . Maþallah hiç umurlarinda deðil. Güzelim ulkemi ne hale getirdiniz. Güvenilmeyen insanlarý keriz yerine koyan para olduðu kadar umutlarýný hayallerini çalan bir yer yaptiniz memleketimi. Biraz adalet biraz hukuk fazla deðil ha. Birazcýk yeter bize. Hepinizi kutluyorum.
200000 lot hissem var almak isteyen varsa arasýn.
yada bunlarla iþlem yapýlacaksa ulaþsýn istanbuldayým beraber hareket edelim.
0 533 736 10 69
Herkes birden sustu [emoji848]
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri