Haziran 2013, 17 yaþýndayým, 500 lira para biriktirmiþim. Ýlk defa borsaya para yatýrmak istiyorum ve ebeveynlerim vasýtasý ile bu parayý yatýrýyorum.

Ýlk aldýðým hisse adýný ve grafiðini beðenerek aldýðým LTHOL oluyor, çok düþmüþ diye alýyorum 1,11 liradan, 1 ay içinde fiyat 0,50 liraya kadar geriliyor. Bu borsa ne nalet biþeymiþ diyorum. Derken bir yaz günü, sabahleyin, tatilde iken LTHOL genpower ile birleþecek haberi çýkýyor. Kardeþi LATEK ile beraber tavanlara baþlýyorlar.

Çok da birþey kazanamadan maliyetin 10 kademe üstüne sattýðýmý hatýrlýyorum. Daha sonra 2,00 gördü bir günlüðüne. GNPWR olunca çok iyi olacak diye kandýrmýþlardý. çok saftým o zamanlar hiçbir þeyden anlamazdým, lise sona yeni geçmiþtim. Þirkete mail bile atmýþtým iyi dönüþ yapmýþlardý. Ýnternet sitelerine bakarsan GNPWR dünyanýn en büyük jeneratör fabrikasýna sahipti, LATEK'in gemileri vardý büyük iþler yapýyordu.

Saf insanlarý bir güzel dolandýrdýlar. Allah'larýndan bulsunlar. Türk borsasýndaki kötü iþlerin çok tipik bir örneðidir bu iki hisse LTHOL ve LATEK.

Levent Erdoðan ne çok küfür yemiþtir bu topiklerde. O zamanlarý halen hatýrlarým.

Allah kurtarsýn...

Not:o zamanlar kurtulmuþtum henüz GNPWR olmadan...sonra bir daha da bakmadým...

Syg.