Sayýn yavuzas :Hangi ülke vatandaþý olursa olsun ölen insanlar için gerçekten içim yanýyor. Onlar ailelerinde uzak ve iþkenceden beter, boðularak ölürlerken burada Cemtaþ'tan bahsetmekten de bazen hicap duyuyorum.Ama iþte ne diyorlar? "hayat devam ediyor".
Cemtaþ gibi ne senetler yarýya ve yarýnýn çok altýna düþtüler. Ýçlerinde öyleleri var ki ulaþtýðý tepe seviyesinin 1/3 fiyatýna düþtü.Örneðin; CLEBÝ,CELHA ve dahalarý.
Þüphesizborsa düþerken ortalamayý düþürmek için her ne kadar alt kademelerden alým yapmak hata gibi görünse de,belirli seviyelerden de alým yapmak gerekir.Bütün mesele bu seviyenin nereden baþlayacaðýdýr...
Bugün senedi olumsuz gören bir aracý kurum bile buna raðmen Cemtaþ için hedef fiyatý 8.26 olarak vermiþken 430 ve 4.50 arasý alým yapmýþ olmak bence isabetlidir.
Virüs meselesinin nereye varacaðý tamamýyla ülkelerin alacaklarý ciddi halký biribirinden izole etme baþarýlarýna baðlýdýr. Tek gerçekçi önlem budur.Ancak,halklar bunu hala anlayabilmiþ deðillerdir.Aþý ve tedavi ilaçlarýnýn bulunmasý uzun süre alacaktýr.
Þu an 72 milyon dolar piyasa deðerine düþmüþ Cemtaþ için bu fiyatlar bile bana göre çok ucuzdur.
Sevgi ve selamlarýmla saðlýklar diliyorum.

Alýntý yaparak yanýtla

ulan biraz da baþkalarý gibi kar realizasyonu yapmaya baþlasak çok þukela olacak.. neyse, nasipten öte köy yokmuþ..

Yer Ýmleri