Originally Posted by
Cover13
Durumun vehameti ortada, 15 in altına geldiğinden beri yaklaşık 5 kere pozisyon aldım. Bu pozisyonlarda ya -1 ile +3 arası kar oranları ile satmak zorunda kaldım (ya elimdeki diğer hisseler için nakit lazım oldu, yada cemts den daha güzel hisseler keşfettim)
bugün yine 12.78 den pozisyon almaya başladım, hisse hareket tarzı olarak bana ters bir hisse de olsa da, artık bir çok akılcı sebep bu hisseyi tercih etmeyi zorunlu hale getiriyor. Bunları şöyle sıralayabiliriz.
Kendi sektöründe f/k oranı en düşük hisselerden biri haline geldi ( ben sarky ve dmsas da pozisyon taşıyan birisi olarak bu iki hisseye kıyasla çok daha ucuz kalan cemts i görmezden gelemiyorum.)
Yeni yatırımların devreye girmesi ve karlılığın arması beklentisi.
Hissenin teknik olarak sağlam olduğu düşünülen dirençlere çok yakın olması ve uzun süredir kayda değer bir tepki yükselişi yaşamaması
Kafaya koydum performansı elinde bolca buluna sarky hissesinden zayıf kaldığı sürece sarky bozdurup cemts alacağım. Bunu yaklaşık 2 haftaya yaymayı planlıyorum. İki hisseye birbirine çıpalayacağım.
Kısa zamanlı ortağınız geri geldi

Bfren, Jants, Egeen de büyük oranlarla işlem görürken bizimki küçük esnaf gibi davranmaya devam ediyor. Mercedes Man ve daha nice markaya tedarikçi olmuş ama farkında değil.
Hisseye gelince dün %2.5 eksi kapattı, bugün yeşil endeksde yine eksi, helal olsun tarmanatöre.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri