Biraz omurgalý dur be!
Biraz omurgalý dur be!
Muhteremi þöyle bir inceledim de,
5-6 Þirketin yönetim kurulu üyesi.
Artý, Kayserili...Yani para konusunda eli sýký.
Birde 75 yaþýnda, Nasýl kaldýracak...Tahtayý.????
Kefenin cebinin olmadýðýný da bilmiyor sanýrsam.
Dünkü ve bugünkü hareketlere yabancý deðilim.
Beni hiç þaþýrtmýyor.
YTD...
Bence bu tahta yapýcýlar sosyopat
13.14de 100 bin yaz sil. Bilançodan sonra böyle kývýr kývýr kývranýyorlar.
Bunlarýn genetiði bozuk. Yazmaya gerek yok. Bunlarýn aptallýklarýný izlemekten tiksindim. Ýðrenç varlýklar bunlar.
Sn lamuerte kesinlikle haklýsýnýz lakin ama lakin, þunlarý bilsinler sonuna kadar cemtaþ, inadýna cemtaþ! Parayý helalinden kazanýp yolda bulmamýþ yatýrýmcýlarýz. Baba parasý deðil bileðimizin hakkýyla geldik buralara! Evet koyacak kademeye 250 bin lotum yok! Kimbilir belki kredili yapýþtýrýyor. Çapý bu! Ýsterse cash koysunlar kademeye ama robotsuz! Fark etmez. Þirket ortada. Bizde 2 yumruk sallarýz evvelAllah kademelere istesek.
Sýfýr borç
+ 75 milyon tl nakit.
Demir çelik fiyatlarý güzel.
Spesifik ürünler.
Kapasite kullaným oraný iyi
Argeci ve hep daha kalitelisini yapmaya çalýþan cemtaþ
Sermaye komedi derecede komik 101 milyon!!
Ývmeli kar artýþlarý her sene
Oluþan bi marka deðeri kendi içinde( tamam bi çokonat deðilsin bilindik olarak ama bilen bilir cemtaþý)
Fransýz bi yönetici olmasý( bana çok ilginç geliyor) saygý duyarým ve baþarýlar dilerim ama adam mý bitti Türkiye de? Hayýrdýr, ne iþ diyorum sesli düþünerek. Eskiler dermiþ hele git bi oðlum bak hele toprak sulu mu, taþlý mý?, Yamaç mý, düz mü?
Amma tahtacýsý veya tahtacýlarý berbat. Hareketler inanýlmaz saçma, aptalca, ciðersizce...gülüyorum artýk.
Bekleyeceðiz.
Dünkü yükselmeye ve bugünkü düþmeye ve robotik iþlemlere ve kadenelerdeki lotlarýn gerçekliðini düþününce bunu yapan anca ucuz bi insan olabilir. 50 100 bin tl kar için birileri malý kafasýna kitlerdi ama biliyorki kimse bu tahtada mal kitlemez, mal deðerli adamlar yapýþmýþ, bizim bilmediðimizbiþeyler var sanki. Biliyor bunu ve arsýzca hiç býkmadan bilançodan beri kaç tane 25 bin 50 bin 100 250 bin koydu robotik bilmiyorum ama herhalde toplasak 50 milyonugeçmiþtir.
Ve tabi arada kaç tane garibanýn küçük yatýrýmcýnýn emeklerini moral bozup çalýyor ve kendini akþam ne büyük adamým diye övünüp duruyordur. Olay bu.prensibimdir, hiç bir zaman bilançosu kötü kaðýda girmem, benden alanda kazansýn. Cemtaþ böyle bi kaðýt çünkü temettüsü giderek artacak
Yer Ýmleri