yalnýz cemts speði bilmeli ki düþürdüðünde yüklü alacak adamlar vardýr.Ucuza kaptýrma yazýktýr.
yalnýz cemts speði bilmeli ki düþürdüðünde yüklü alacak adamlar vardýr.Ucuza kaptýrma yazýktýr.
Keske firsat birkac ay daha surse...zengin olmamiz birkac ay sarkar sadece....firsat kacarsa baska hisse bulmak o kadar kolay degil...
Gerek var mýydý?
Mercedes ve Man denge çubuðu meselesi gibi bilinen ve zaten onaylanmayacak olsa bu tesislerin satýnalýnýp kurulmayacaðý varsayýldýðýnda KAP'a gönderilen bir haber ne kadar gerekliydi sizce? haber geldi ve þu sýra hiçbir senette görülmeyen peþpee 3 tavan yaptý.Ne demek? senet 5 TL den bir anda 6,73 oldu.
Peki ne oldu? neredeyse tüm ihracat pazarý olan AB de fabrikalar tam kapasite üretime mi girdi? Oysa önümüzdeki dönem Almanya'da görülmemiþ bir daralmanýn yaþanacaðýný bilmeyen mi var?Þüphesiz tüm dünya daralýyor ve þiddetle daralacak.
Ýþte bunu öngören fabrika yönetimi,yani spek; bu haberi yayýnladý ve senedi 6,73'e çýkararak klasik oyununu yine oynadý.
6.73'ü gören küçük yatýrýmcý her aþaðý geliþte zengin olma hayaliyle bedava senet buldum diye daldý mý bilemem.Ama ben dalmadým.Tam aksine neredeyse hepsini sattým.Avucumun içi gibi tanýdýðým speke yem olmadým.
Þu an bu yorumu yazarken nasýl da veriyor aþaðýya...ama bekleyeceðim tabi.Virüs ile olumlu geliþmeler olmadan bu borsanýn asla gerçek anlamda düzelmeyeceðini bilmenin bilinciyle bekleyeceðim.
6.55 leri gördüðümde, itiraf etmeliyim ki tüm mallarýný 6.73 ten veren sayýn behzat'ý arkasýndan baktýracak, açýkta býrakacak diye düþündüm. ama sayýn behzat haklý ve de karlý çýktýtecrübe ve birikiminizi konuþturdunuz sayýn behzat kutluyorum sizi.
![]()
Yapý kredi baský kuruyor kademe kaldýrtmýyor iyi bir o.ç var ama burda herkes uzun vadede para kazanacak YTD
Deðerli yavuzas; çok teþekkür ediyorum.Saðolunuz.
Evet,ben kendi zaferimle üphesiz mutlu oluyorum ama beni gerçekten mutlu edecek olan; yatýrýmcý kardeþlerimin de oyunu görerek ona göre vaziyet alýp, zarar deðil kar etmeleridir.Sonuçta burada biribirimize faydalý olmak için paylaþým yapýyoruz.
Aslýnda oyun gerçekten açýktý.Düðün yok,bayram yok ve eniþte eðer baldýzý öpüyorsa niyeti kötüdür elbet.
Yatýrýmcý kardeþlerimin þöyle bir silkinip dünyada ve Türkiye'de ekonomilerin bugünü ve yarýný konusunda biraz düþünmeleri gerekir.Hani bu Temel hastayken ölüp de mezar taþýna " hastayým hastayým diyordum da inanmaydunuz.Ne'oldi?" demesine benziyor.
Sennet 9.80'lerden 4,30 lara düþtüðünde herkesin þunu demesi gerekirdi; "ulan bu kadarý da tam abartý yani" ve senede dalmasý gerekirdi.4.30'lardan 6,73'e gelmiþ ve böyle bir ekonomik kaosta Cemtaþ ne yapsýn?
Müthiþ bir olaðanüstülük yaþanýyor.Herkes bunu gözönüne alarak haraket etmeli bence.
Yer Ýmleri