Yabancý almýþ fon satmýþ gibi illüzyonlara aldanmadan düþüþlerin deðerleme olarak ýskonto oranýný arttýrmasý nedeniyle fýrsat olduðunu düþünüyorum. Ketum ve yatýrýmcý dostu olmayan bir yönetime sahip. Bu durumu kurumsallýk olduðunu düþünen dinozorlar tarafýndan yönetiliyor. Çaðýn gerisinde kalmýþ, sosyal medya hesaplarý bile olmayan çað dýþý ve vizyonsuz bir yönetim ile karþý karþýyayýz.
Bütün gelirleri dolara endeksli gibi oluþturulan algý ise hisse toplamak adýna yapýlan manipülasyon olarak deðerlendirmek gerekir. Ýhracat oraný uzunca bir süre yüzde 35 -40 bandýnda olan bir þirketin kur farkýna karþý aþýrý duyar kastýðýný düþünüyorum. Tabi ki bu seviye artýþ gösterebilecek mi merakla beklediðim bir konu.
Son olarak temettü devamlýlýðý bir diðer artý olarak görüyorum. Fakat yatýrým ve geliþim açýsýndan çok hantal hareket ediyorlar. Risk almayý sevmiyorlar. Yeni ürün geliþtirme çabalarý var mý o da bilinmiyor. Yatýrýmcý düþmaný tavýrlarý bu konuda hazýrlanan yatýrýmcý sunumu gibi çalýþmalarýnýn olmamasý ile de özetlenebilir. Ne iþ yapýyorsunuz diye sorsak dingil yapýyoruz kurban hadi naþþþ naaþþ deyip yollamak isteyen bir yapýlarý var gibi![]()

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri