yeşil üzerine çıkarak yönümüzü Çanakkaleye çevirmemize rağmen, önümüzde 2017.99 ve 2028.56 dirençleri mevcut.. Çanakkale boğaz ise 2045.16 ve 2054.18 aralığında.. eğer bu seviyeleri gecersek karşımız 2084.47 çıkacak.. bu seviyenin üzeri güzel ama çarpıp dönersek Çanakkale boğazının güvenirliliği sorgulanır ve stop olarak çalışır..
iyi çalışmalar..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
cemts kuyruksuz uçurtma gibidir .. üzerinde teknik zor çalışır.. alanın üzerinde yatıp uyuması lazım... şimdiye kadar genelde aktif alıp aktif sattım... şu an malsız çulsuz izlıyorum..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Bilanço zamanı geldi ama hisse kaybettirmeye devam ediyor, dün endeks %1 yukarı kapattı hisse %1 eksi, herkese, her şeye kafa tutuyor.
Oacak ayından bu yana %8 zarar yazdırdı.
Küçük esnaf olmaktan öteye gidemiyor Cemts, ne haber, ne de vizyon yok.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
endeks biraz daha güçlendi.. 2054.18 direnci çöp oldu ama 2045.16 halen aktıf ve biraz daha az zorlayacak gibi.. kırılırsa, 2084.47 yolu açılır.. SART yukarı yönlü 2016.96 desteği kırılmamak kaydı ile
Son düzenleme : esozcan; 01-02-2022 saat: 14:21.
Bu hafta herhangi br gün bekliyorum bakalım finansallar ne gösterecek....
Dün endeks ralli yaptı tahtacı görmezden geldi, bugün de aynı durumda, oysa Otkar, Asuzu Jants vs hepsi primleniyorlar.
Cemts bakkaliye...
Adam gibi hisse olsaydı bilançoyu en az 20'lde karşılayacaktı 17'lerde değil.
Kastıkça kasıyor piyasa, kıymetini bilmiyor piyasa ya da biz fazla değer veriyoruz, valla soğutunuz beni bundan ya.
Yer İmleri