Ek 24706grafik eðitimi kapsamýndadýr, yatýrým tavsiyesi içermez.
artýlar:
1. yakýn geçmiþte kap'ta duyurduðu mercedes denge çubugu üretim onayý ile rüzgarý arkasýna aldý,düþeni kýrdý,
2. bu ayýn sonunda az da olsa (0.15 kuruþ) temettü verecek,
3. grafik iþlerse eðer, net bir flama oluþumu var, dünya borsalarý olumlu seyrine devam ederse, flama direði kadar gitme ihtimali var.
eksiler:
1. virüs etkisinin muhtemel uzun vade devam etmesi üretime/ekonomiye/þirketlere olumsuz etki edebilir,
2. buradaki bazý sayýn ortaklarýn da vurguladýklarý gibi, aþaðýda bir gap býraktý deniyor, bu yüzden baskýlanýyor da olabilir.
sonuç: yukarý giderse sorun yok,zaten orta/uzun vade düþünerek girdim bu hisseye, aþaðý gitmesi durumunda ise yedek akçe candýr.. gireceðim her hissede yarý mal yarý nakit bulunmam gerektiðini öðretti bana bistte geçen yýllar.. bunlar benim acemi deðerlendirmelerimdir, asla yatýrým tavsiyesi deðildir, zira zarar kol gibi.
![]()

zaten orta/uzun vade düþünerek girdim bu hisseye, aþaðý gitmesi durumunda ise yedek akçe candýr.. gireceðim her hissede yarý mal yarý nakit bulunmam gerektiðini öðretti bana bistte geçen yýllar.. bunlar benim acemi deðerlendirmelerimdir, asla yatýrým tavsiyesi deðildir, zira zarar kol gibi.
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri