Originally Posted by cefaks Turkısh şubatta sattığı 650.000 lotu dün yerine koymaya başlamış. Ne de olsa maliyet düşürmekti amacı hisse değerli tabi😃😀
Originally Posted by cigerci Turkısh şubatta sattığı 650.000 lotu dün yerine koymaya başlamış. Ne de olsa maliyet düşürmekti amacı hisse değerli tabi😃😀 Baktı malları başkaları kapacak hemen yerine koymaya başladı demekki.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Originally Posted by bawer Baktı malları başkaları kapacak hemen yerine koymaya başladı demekki. Bence epey bir miktarını kaptırdı Tek şansı 10 şubattan beri bıyıklı, göbekli, sünnetli yabancının sattığı 7.000.000 lotçuk 🤣😜
Originally Posted by cigerci Bence epey bir miktarını kaptırdı Tek şansı 10 şubattan beri bıyıklı, göbekli, sünnetli yabancının sattığı 7.000.000 lotçuk 🤣😜 Malın kıymetini bilmezse olur böyle şeyler, ama uyandı galiba.
Bugünkü güzel hacim ve hareketle 6.50 üstü kaptabilirse iyi olur. Son takas paylaşan olursa seviniriz, Turkish ne yaptı acaba.
Originally Posted by bawer Bugünkü güzel hacim ve hareketle 6.50 üstü kaptabilirse iyi olur. Son takas paylaşan olursa seviniriz, Turkish ne yaptı acaba. Helal sana tahtacı, hacimin hakkını verdin, iyi kapanış yaptın.
Originally Posted by bawer Helal sana tahtacı, hacimin hakkını verdin, iyi kapanış yaptın. Birazdan nöbetçi Golcü gelir yine... 6,09 dan aldım.....6,53 den çaktım diye... Fiyata dikkat, gün içi en alt nokta ve en üst nokta.
Originally Posted by magurus Birazdan nöbetçi Golcü gelir yine... 6,09 dan aldım.....6,53 den çaktım diye... Fiyata dikkat, gün içi en alt nokta ve en üst nokta.
ZIR-DELİ Y.T.D
Forum Rules
Yer İmleri