Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Bu hissedeki en büyük sıkıntı sizin de yazdığınız gibi VIZYON evet şirket mükemmel yönetiliyor buna hic kuşkum yok ama Şu soruyu sormak lazım neden şirket örneğin EGEEN de olduğu gibi 1 veya 2 yıllık yapacağı yatırımlar hakkında bir plan doğrultusunda yatırımcısını bilgilendirse kötü mü olur. İşte bu sebebten dolayı MAN ve MERCEDES denge çubuğu dışında katma degerli ne tür ürünler üretiliyor kaç ürün için patent başvurusu yapıldı kaç tane alındı bilmiyoruz.YTD.
İşte bu yüzden yatırım yapacak KY nın orta ve uzun vade düşünmesinde fayda var. Yoksa... YTD
Daha önce şirket attığım maillerde de değindiğim üzere; yayınlanan faaliyet raporları neredeyse birbiririnin aynısı.
Rakamları değiştirip atıyorlar.
Şirkete bu konuda mail atmıştım ama hiç değişmedi.
Faaaliyet raporunda gelecek 5 yıllık bir plan , yatırımlar değişimler beklentiler vs. açıklamalar çok önemli.
Büyük satışlar anlaşmalar vs. hep açıklansa iyi.
Tradingview fiyatı 2,55 USD gösteriyor. USD bazında yarın d*****n kuyruğu kopar bence
ytd.
Son düzenleme : Yıldız Tozu; 21-11-2022 saat: 20:21.
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
Yeni halka arz olan kıytırık hisselere 10 kat talep geliyor ama böyle şirketlere para girmiyor, nasıl bir yatırımcı profilimiz var arkadaş.
Bunu sıfırdan arz etseler kaç para eder, 3 milyarın üstünde senelik ciro, 1 milyarın üstünde kar yazabilecek bir şirket.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Endeks %2.5 artıda, demir-çelikçilerin ağa babası eregli %4 yukarıda, diğerleri de primliyken bizimki eksiye geçecek nerdeyse.
Hiç şaşırtmıyorsun Cemts, bir 50 üstüne bile atamıyor, zamanla eşşek gibi gideceksin.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Sayın Bawer sizde biliyorsunuz ki ,yeni halka arz olan çoğu şirket ,meydanlara çıkıyor hikayelerini projelerini anlatıyor ve halkta bunu satın alıyor... istişare iletişimbunlar bu mecrada çok mühim...Ama bizim yönetime bakıyorsunuz kapalı kutu,dünya umrunda değil , halk heyecan istiyor hikaye istiyor
boş boş bekleyen hikayesi olmayan arsaya su anki havada talep gelmesi biraz zor tabi
![]()
Yer İmleri