Senin bilançon da, f/k'nda yerin dibine girsin, %3.5 eksi neyin nesi.
Valla adamý þeyinden çýkartýyor bunlar, bunlarýn hisselerine tövbe etmeye az kaldý.
Senin bilançon da, f/k'nda yerin dibine girsin, %3.5 eksi neyin nesi.
Valla adamý þeyinden çýkartýyor bunlar, bunlarýn hisselerine tövbe etmeye az kaldý.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Cemtaþ ý tebrik ediyoruz ve suçu onda deðil kendimizde arýyoruz malesef![]()
Sayýn bawer canýnýzý sýkmayýn 2 senedir düzenli olarak her bilonço dönemi ayný numara özellikle f/k sýný düþük tutup amaçlarý ky yý ..... bu kadar YTD
Bir dahaki bilanço dönemine kadar yine testere yazýk çok yazýk
Bundan seneler önce ne demiþti KAYSERÝLÝ sayýn I.Tarman ben borsacý olarak deðýl yatýrýmcý olarak anýlmak istiyorum. Geldiðimiz noktada sonuç KY çarpmak ne demiþler can çýkar huy çýkmaz. Burdan KY yý uyarýyorum YTD
Aklým almýyor.Hiç bir degerlemem þaþmadý naçizane.Ben bu Kayserili arkadaþý çözemedim.Biz dünya devi olmanýn eþiðindesin diyoruz..O corba testeresi yapýyor.
Sayýn bismark aklýnýzýn almayacaðý birþey yok yaklaþýk 250bin lotla devre kestirdi. Eðer dünya devi olmayý isteseydi þirketini þeffaf dürüst ilkeli yönetirdi. Ky yatýrýmcýsýný korurdu man ve mercedes denge çubuðu dýþýnda þuana kadar ne biliyoruz. tam bir kapalý kutu kendi düþüncelerimdir YTD
44.50 ortalama ile yerine koyduk hayýrlýsý bakalým.Þimdi yeni hedef 55-60 olmalý.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Yer Ýmleri