Bugün yatýrýmcý iliþkilerinden muhasebe müdürü Nermin hanýmla görüþtüm. GES projesinin detaylarýný sordum, yeni iþ anlaþmasý haberlerinin niye olmadýðýný
sordum,yatýrýmcýlar merakta dedim
Yönetim detay yayýnlatmýyormuþ...Ama belki firma ile ilgili sözleþme haberi yayýnlandýðýnda bilgi verilebilirmiþ.Bu konuda talebimi yönetime bildireceklermiþ yine de...Birde sürdürülebilirlikle ilgili bir haber yayýnlayacaklarmýþ sanýrým,onda zaruri olarak belki bahsedilebilirmiþ.
Ýþ haberleri konusunda toplam aktiflerin yüzde 10 unu gecmeyince açýklama zorunluluðu olmadýðýndan yönetim yeni iþ anlaþmalarýný yayýnlatmýyormuþ...diðer rakip firmalar halka açýk olmadýðý için rekabetten etkilenilmesin diye cemtaþ duyurmuyormuþ dýþarý.

Kendince haklý tabi. Sonucda dev bir firma olmadýðýnýz için proje ve is anlaþmalarýnýn baþka firmalar tarafýndan bilinmesi rekabette bizim islerimizi etkiler dedi...
Ýnsanlarýn duygularýný kullanmamak adýna bir proje veya anlaþma net olarak sonuçlanmadan , kap ile açýklanmamasýný özelikle Ýsmail tarman istemiþ sanýrým...patron bu konuda hassasmýþ.
Dürüstlük önemli tabiki
Hatýrladýðým kadarýyla bu konularý konuþtuk, yanlýþým varsa mazur görünüz arkadaþlar.
Arsalara da yatýrým haberlerini bekliyoruz inþallah diyerek bitirdim konuþmayý

Yer Ýmleri