Sabahki yerine git evlat, endeks oraya geldi çünkü, çok görme bize.
Sabahki yerine git evlat, endeks oraya geldi çünkü, çok görme bize.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Sn kikirik merhaba,
yaklaşık 15 gün önce sadece 3 sayfada endeksin olası dip yapacağı seviyeyi gönderdim ..4463 yazdım, 4479 gördü.. 16 puan kadı kızı olsa da biz buna nokta atışı diyoruz.. bu sayfaya da, senin için gönderdim..
tüm bunları başarmam da en büyük katkıyı sağlayan sn Mavilime de teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.. öğreti, tecrübe ve paylaşımları ile beni daha araştıran yeniliyen ve geliştiren bir seviyeye taşıdı.. aşağıdaki grafiği 1 indikatörden üretim.. teknikte çıktığım seviye bu.. borsada 5 T ile adlandırdığım, temel takas teknik tarama tiyo artık 1 T oldu... o da TARAMA .. sanırım mesajımı almışsındır..
kazancın bol ve daim olsun..
![]()
Son düzenleme : esozcan; 04-02-2023 saat: 14:47.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
2023 ilk iki haftasında 6 kez devre kesmiş hisse, valla ne demek lazım bilemedim, hiç de gayret yok, endeks %1.5 artıda olmasına rağmen.
İyi haftalar.
S 101 - K 765
F 5.6 - P 3.3
Bu fiyatlarda yalansın sen Cemts veselam, sağlam bir tahtacıya ihyiyaç var, mehterandan olmayan.
Yine mıçmaya başladı, endeks yeşil hisse kırmızıda, tekrardan 65-66'ları ne zaman göreceğiz veya görecek miyiz, bilanço iyi gelirse belki.
Endeks de, ektör de coşuyor ama bizim tahtacı seyrediyor sadece, Otkar bile tavan oldu, Egeen, Asuzu, Parsn.
Boşuna küçük esnaf demiyoruz, Man, Mercedese parça değil de çekirdek satan mahalle bakkalı gibi davranıyor.
60 üstü yapmadan izlememek en iyisi.
Yine yarı yolda bıraktın bizi başkan...
Kimse kalmadı, herkes satıp çıktı galiba.
Yer İmleri