O zaman alma abi neyi düþünüyorsunki bu kadar.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O zaman alma abi neyi düþünüyorsunki bu kadar.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düþerken devre kese kese düþ, çýkarken hiç eþlik etme, bunda kimin suçu varsa Allah'a havale ediyorum, elimizden baþka þey gelmiyor.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Ölü kedi sýçrayýþý bile yok, þimdi þirketi arasan bizim bir dahlimiz yok derler, peki tahtayý bu hale getirenleri þikayet edin o zaman.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
2023 gerçekten zor bir yýl olacak.
Hani bazen derler ya ben bundan ölmediysem bir daha hiç ölmem diye
Yatýrýmcýlarýn psikolojisiyle çok iyi oynuyorlar birçok yatýrýmcý býrakýp gider ya batar gider yada psikolojiyi yönetemeyip gider.
Ama yatýrým bu kadar zor olmamalý deðil mi
kiþisel görüþüm yatýrýmcýlardaki en büyük yanýlgý f/k ya dayalý yatýrým anlayýþý..beklenti neydi yýlsonu bilançosu çok iyi gelecek.zaten f/k düþük hisse daha da ucuz olacak fiyat 66 iken bile f/k düþük algýsý ve hurra alým taktiði.iyi de f/k mevcut durumu gösterir.Geleceði þirketten baþka kim bilebilir ki.üretim duruþlarýyla zaten sinyal vermiþ..ama kimse inanmak istemedi..elde kaldý tek iyi bilanço beklentisi..inþallah bu bir oyundur ve gelecek parlak bilançoyla tekrar o 90 tl hedef fiyat aracý kurumlarýn beklentisi gerçekleþir ama borsada kime ne kadar güvenilir derseniz o da ayrý bir tartýþma konusu.
Yer Ýmleri