Kap belki 5 defa okudum haklýsýnýz bedelsiz veriyor ama neden bu güzel haber fiyatlanmadý? Böyle bir haber geleceði önceden fiyatlamasý gerekirdi SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kap belki 5 defa okudum haklýsýnýz bedelsiz veriyor ama neden bu güzel haber fiyatlanmadý? Böyle bir haber geleceði önceden fiyatlamasý gerekirdi SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne Olursan Ol Önce ÝYÝ ÝNSAN Ol
Cimrilikleri bu seferlik bedelsiz yapýldý diye görmezden gelinebilir gibiama mühim olan bu sermaye ile ne yapýlacak
![]()
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Ortaklar bence bir garip açýklama bu, önce bölünüp akabinde mi verecek temettüyü, yoksa tam tersi mi olacak, ben anlamadým!
Temettü 29.05 kapanýþta elinde hisse bulunanlarýn hesabýna 31.05 te nakit olarak yatacak.
Bedelsiz Genel Kurulda onaylandýktan sonra spk ya baþvurulacak spk nýn onayý da 1 ay bazen 3 ay sonra gelebiliyor bedelsiz yoðunluðu var daha da uzun sürebilir. Spk onayýndan kýsa bir süre bedelsiz gerçekleþecek. SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne Olursan Ol Önce ÝYÝ ÝNSAN Ol
ulen bari sembolikte olsa tavan açýp biraz kalsaydýn...Üç beþ güne getir artýk þu maliyete be.Ondan sonra al bedelsizni de temettünü de ne yaparsan yap.
Yer Ýmleri