Akþam dün akþamki gibi olmaz umarým.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akþam dün akþamki gibi olmaz umarým.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birde bu bedelsiz haberi tamda demir çeliklerin borsada kötü olduðu güne denk geldi.bence bu haber olmasa bizde iyi bir eksi olabilirdik bugün.olabilir yani.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen öyle hocam, kimse bu kadar bedelsiz beklemediði için poz da almamýþ, haliyle iyi bir fiyatlanma da olmamýþ.
Oysa bedelsiz beklentisi olan hisseleri nerelere çýkartmýþlar biliyoruz, Egeen ve diðerleri bu beklentilerle yükseldiler, Cemts için bu %400 sýradan bir haber olarak yerini aldý maalesef.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
son gelen bilanço öncesi hissenin 66 dan 40 lara düþüþü, sürekli üretim duruþu haberleri,sayýsýz devre kesici uygulamasý,2023 beklentilerindeki belirsizlik temalý yorumlar ve ardýna gelen bedelsiz ve temettü haberi.Kazanan her daim kasa olmuþtur.Bunda da eminim öyle olacak.
Senelerdir borsadayým, böyle bir haberle eksi olan bir hisse daha görmedim, bunu da gördük çok þükür, büyüksün baþkan, baþkasýnýn hissesi beceremez bunu.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Daha dün akþamki kapanýþtan sonra bugün kýrmýzý kapatacaðý belliydi. Þirket iyi patron kötü aslýnda kötü hafif kalýr da daha fazlasý ama yazmaya terbiyem müsade etmiyor.
Sýð tahta her yaptýðýmýz hareket takip ediliyor hepsi patronun kontrolünde bu nedenle kimse bu adi tahtaya bulaþmak istemiyor.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne Olursan Ol Önce ÝYÝ ÝNSAN Ol
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yer Ýmleri