Maalesef tam bir yatýrýmcý düþmaný bu gün KLKIM %300 bedelsiz açýkladý tahta TAVAN bizimki %400 bedelsiz birde 45 kr temettü yerlerde sürünüyor YAZIK YTD DÝR
Maalesef tam bir yatýrýmcý düþmaný bu gün KLKIM %300 bedelsiz açýkladý tahta TAVAN bizimki %400 bedelsiz birde 45 kr temettü yerlerde sürünüyor YAZIK YTD DÝR
Parsn 100'e dayandý, bir de þuna bakýn, 40'lý fiyatlarda, tahtacýsý gerçekten de tam sýrtlan gibi davranýyor, sýrtlanlar avýný saðken yemeye baþlýyor, av yenildiðini seyrediyor. Sene baþýndan beri %33 zarar yazdýrmýþ, paramýzý pul ettiler, Allah'a havale ediyorum, ne çok kazanmýþlar, hayrýný gör baþkan.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Kendi þirketine sahip çýkmayýp KÜÇÜK YATIRIMCIYI öpmek için uðraþýrsan böyle kalakalýrsýn zamaný geldiðinde sende anlarsýn paranýn yenmediðinide iþ iþten geçmiþ olur ANLAYANA
Þimdi 2. Çeyrekte bu kurlarla birinci çeyrek karýndan daha fazla kur karý yazacaðýz.Biraz ihracat katkýsýyla ve enerjide ki 2. Çeyrek düþüþü ile olumsuz bilanço algýsý biter umarým.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
ÇEMTAÞ IN patronu insanlarýn sinir uçlarýyla iyi oynar. maþallah hisse bedelsizden sonra iyi prim yapmýþ sanýrsýn özellikle F/K sýný hisse fiyatýný düþük gösterip gelen küçük yatýrýmcýyý gayet güzel okþamaktadýr. Ýþte bu yüzden türkiye þartlarýnda þirkete yatýrým yaparken PATRON faktörünü yatýrýmcýlarýn hiç aklýndan çýkarmamasý lazým. Maalesef biz þirkete güvendik ama Patronu hesaba katmadýk YAZIK oldu. yeni gelenlerin bunu çok iyi düþünmesi lazým inanýn çok üzülürsünüz.
Faiz kararýný da beðenmedi küçük esnaf, demek ki ihracat yapmýyor, kasasýnda dövizi de yok, hangi þartlarda çýkacak bu hisse bir açýklayýver baþkan.
Her gün bir çelikçi basýyor gaza bu hariç, 2 gündür de Jants ralliye girdi.
Ah tenekem ah endeks %4.5 yükselmiþ çemtaþ %3 bugün tersi olsayda kesin dip olurdu. doyamadýn küçük yatýrýmcýya öpmeye inatla yazýyorum karakter yoksunu YAZIK yeni gelenleri uyarýyorum dikkatli olun yoksa YTD DÝR
Yer Ýmleri