Endeks 5500'lerdeyken 13'lerdeydi hisse, bilançoya kadar en azýndan oralara yaklaþsaydý bari, endeks 2 bin puan çýkarken biz 2 lira geri gelmiþiz sene baþýndan beri.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
---endeksin geldiði nktada saðlam ve beklentili hisselerin en ucuzu gözüküyor cemts...
--diðer hisselerimde palazlandýkça buraya doðru yavaþ yavaþ kayacaðým...
--en az iki iki yýl buradayým artýk...þirketin bilanço ve faaliyet raporlarýný çok beðendim...hazýrlanýþ ve ayrýntý olarak bugüne kadar gördüklerimin en iyisi...ayrýca hisselerde A gurubu B gurubu olmamasý ve her oyun ayni deðerde olmasý çok önemli...
--yönetim kurulu ve þirketin üst yönetimi de çok tecrübeli ve deneyimliler...
--þirket zaten kendini ispatlamýþ....CEMTAÞ ÇELÝÐÝ diye bir deyim varmýþ...
--ben en fazla cezbeden tarafý TEKNOSAB https://teknosab.org.tr/tr/sayfa/22/...akkinda.htmlda 180 dönüm yatýrým için arazi almýþ olmasý...yani ciddi büyüme arzusu var...
Geçen 1.çeyrekte birkaç kez duruþ yapmýþtý.Bu çeyrek hiç durmadý.Bu çeyrekte elektrik fiyatlarý düþtü.Otomotiv coþtu.Birinci çeyrek karýndan fazla kur karý olacak.umarým yüklü bir artýþ olur da fk yükselmez hatta geçen yýl ikinci çeyrekte fazla kar gelirse dolar grafik hedefine gider.(Ben teknikten anlamam ama TL olarak %40,dolar olarak %80 hedef gösterenler var.Ben de iþime geleni isterim.)
Yer Ýmleri