Bu hayırsızdan bu mübarek günden de bir hayır gelmedi, sana güvenen yatırımcıya neden bu kadar çektiriyorsun başkan.
Bu hayırsızdan bu mübarek günden de bir hayır gelmedi, sana güvenen yatırımcıya neden bu kadar çektiriyorsun başkan.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Adamların işi ekran başında oturup yatırımcının malını saymak, alan varsa aşağı basıyor, satan varsa yukarı, haliyle hisse bir mok kazandırmadığı için milletin dikkatini çekiyor ve aldırıyor, hiç bir zaman yatırımcı dostu olmadı bu şirket, ortaklarıyla husumetli sanki.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Kesinlikle yazdığınız gibi yapıyorlarmış, faaliyet karından fazla tahtadan para kazanıyorlarmış. Bütün işleri güçleri tahtada mal kapmak. Yıllar önce diğer şirketinde çalışan birinden dolaylı yönden böyle bir bilgi almıştım. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol
sayın skpmk tam 1 yıldır İ.T ve avanelerinin burayı bir kazanç kapısı gibi gördüğünü özellikle borsaya yeni gelen KÜÇÜK YATIRIMCIYI HİSSEYİ cazip tutup avladığını defalarca yazdım. bu yüzden (AHLAKLI VE KARAKTERLİ) İ.TARMAN bey efendiden para kazanmak istiyorsanız orta ve uzun vadeli yatırımcı olmak zorundasınız.ÇEMTAŞ mutlaka ederini edecektir. Daha önce belirttiğim gibi benim zamanım bol ya sizin SAYIN İSMAİL TARMAN? YTD DİR.
( cemtasin muadili olarak nelere bakilabilir
Venus Z20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam olmasa da niş imalat yapması bakımından Yksln biraz.
Sent from my 2201116PG using Tapatalk
Yer İmleri